• LIFE&STYLE

    Χαμός στο GNTM: Αυτές είναι οι 3 επόμενες αποχωρήσεις (SPOILER)

    • NewsRoom


    Τρέχουν οι εξελίξεις και οι διαρροές στο GNTM 2

    Πριν ακόμη καλά-καλά τελειώσει η εβδομάδα που διανύουμε, ήδη έχουμε μεγάλα spoiler για τις αποχωρήσεις που θα γίνουν στα επόμενα δύο επεισόδια.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Happy Day, την Δευτέρα αποχωρεί η Νίνα, η οποία δεν θα καταφέρει να βγάλει τη λήψη που επιθυμούν οι κριτές.

    Ακριβώς την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη θα έχουμε ακόμα μία αποχώρηση, που σίγουρα έρχεται ως έκπληξη για κάποιους, ενώ για άλλους είναι αναμενόμενο, καθώς οι επιδόσεις της δεν είναι και οι καλύτερες.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι χρήστες του Twitter θα πανηγυρίσουν, αφού η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Σουζάνα, η οποία έχει ενοχλήσει τους τηλεθεατές -και όχι μόνο- με τη στάση της και τη συμπεριφορά της απέναντι σε άλλες διαγωνιζόμενες.

    Ωστόσο, οι αποχωρήσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς θα υπάρξει μία οικειοθελής αποχώρηση, η οποία προμηνύεται εδώ και μερικά επεισόδια.

    Ο λόγος για την 23χρονη Μαρτίνα, η οποία θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Φημολογείται ότι πήρε αυτή την απόφαση εξαιτίας των πιέσεων που δέχτηκε από τον σύντροφό της να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό, ωστόσο ο ίδιος, ο Κώστας Νικολάου, μιλώντας πρόσφατα στο Ευτυχείτε, δήλωσε πως η Μαρτίνα αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους.

    Σύμφωνα με τον Κώστα Νικολάου, λοιπόν, η Μαρτίνα διατηρεί εταιρεία ρούχων, η οποία κινδύνευσε με οικονομική καταστροφή…

    Νίνα Τζιβανίδου
    Νίνα Τζιβανίδου
    Σουζάνα Κουόλ
    Μαρτίνα Χαφιιτσούκ
    Μαρτίνα Χαφιιτσούκ

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ