• LIFE&STYLE

    Casual chic: Τρεις τρόποι για να φορέσετε τα jeans στις γιορτές

    • NewsRoom


    Το τζιν παντελόνι είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια μίας γυναικείας γκαρνταρόμπας, ένα staple που δεν πρέπει να λείπει από τα ρούχα καμίας γυναίκας. Η αξία του είναι διαχρονική, αφού δε θα βγει ποτέ εκτός μόδας, ενώ το καλύτερο είναι ότι ταιριάζει σε όλες σας ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ αλλά και σε όλους τους σωματότυπους αρκεί να διαλέξετε τη σωστή denim φόρμα. Η στιλιστική του δύναμη είναι αποδεδειγμένη με τα απανταχού fashion icons να το απογειώνουν και να λανσάρουν διάφορα looks από τα πιο casual μέχρι τα πιο επίσημα.

    Δυστυχώς όμως οι περισσότερες τείνετε να το φοράτε μόνο για τις χαλαρές πρωινές ή απογευματινές βόλτες σας μαζί με τα πουλόβερ και τα φούτερ σας περιορίζοντας έτσι τη χρηστικότητά του. Συνήθως όταν ετοιμάζεστε για μία βραδινή έξοδο αυτό το παντελόνι δεν ανήκει καν στις επιλογές σας διότι -λανθασμένα- νομίζετε ότι δε μπορεί να δείξει λαμπερό και να συνθέσει ένα εντυπωσιακό σύνολο.

    Ε λοιπόν εμείς είμαστε εδώ για να σας διαψεύσουμε και μιας και διανύουμε την περίοδο των γιορτών και το ημερολόγιό σας θα είναι σίγουρα γεμάτο με διάφορα events, πάρτι και gatherings φτιάξαμε τρία διαφορετικά σύνολα ανάλογα με την περίσταση με πυρήνα ένα απλό ψηλόμεσο straight jean παντελόνι που αξίζει να δοκιμάσετε την επόμενη φορά.

    1. House Gathering

    Είναι πολύ συνηθισμένο τέτοιες ημέρες να είστε καλεσμένες σε σπίτια είτε φίλων είτε οικογενειακά προκειμένου να δειπνήσετε ή να πιείτε ένα ποτό και να συζητήσετε. Σε αυτές τις περιστάσεις πρέπει να μπορείτε να κρατάτε την ισορροπία ανάμεσα στο γιορτινό αλλά και στο χαλαρό. Από τη στιγμή που θα είστε σε σπίτι δε θέλετε κάτι υπερβολικό και φορτωμένο. Παράλληλα θα πρέπει να νιώθετε και άνετα μέσα σε αυτά που θα φοράτε χωρίς να σας πιέζουν αλλά και να έχετε πλήρη ευκολία κινήσεων χωρίς ατυχήματα όπως θα είχατε για παράδειγμα με μία μίνι φούστα. Το τζιν παντελόνι είναι μία από τις πιο κατάλληλες επιλογές, αφού αν συνδυαστεί με ένα smart casual top που δεν είναι αποκαλυπτικό και προκλητικό και ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι -το οποίο όμως θα φροντίσετε να μην είναι πάνω από 10 πόντους και να μην κάνει πολύ θόρυβο-, γίνεται ο ιδανικός συνδυασμός. Για το απαραίτητο glam των ημερών ποντάρετε στα λαμπερά κοσμήματα.

    house-gathering.jpg

    2. Girls Night Out

    Εάν κάτι αγαπάνε να κάνουν οι γυναίκες είναι να βγαίνουν έξω, το γνωστό girls night out. Για αρχή «φορέστε» την πιο ξέφρενη και διασκεδαστική διάθεσή σας και κάντε σύμμαχό σας τη μόδα. Φυσικά σε αυτές τις εξόδους η υπερβολή όχι απλά επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται! Και πέρα από λαμπερές και φρέσκες πρέπει να είστε και ελαφρώς σέξι για αυτό επιλέξτε ένα jeans, που αναδεικνύει άψογα τις καμπύλες σας και ένα ζευγάρι killer heels είτε σε γόβα είτε σε πέδιλο. Φυσικά το top σας θα είναι είτε ένα με παγιέτες είτε κάτι αποκαλυπτικό όπως ένα κορμάκι με ανοιχτή πλάτη ή V ντεκολτέ. Όμως επειδή είμαστε σε festive mood καλύτερα να κινηθείτε στις αστραφτερές και μεταλλικές επιλογές.

    girls-night-out-1.jpg

    3. Date Time

    Πέρα από τις φίλες σας ανυπομονείτε να αφιερώσετε πραγματικό χρόνο και στον σύντροφό σας και οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για ρομαντικά ραντεβού κάτω από τα αστραφτερά λαμπάκια των γιορτών και όλη αυτή τη sparkling ατμόσφαιρα που σίγουρα δημιουργεί έναν παραπάνω ερωτισμό. Σε αυτή την περίσταση θα θέλετε να συνδυάσετε το κομψό, το ρομαντικό αλλά και το σέξι για αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στο πως θα χειριστείτε το sexiness μιας και τα εστιατόρια έχουν ένα πιο αυστηρό dress code. Αρχικά φορέστε ένα skinny ψηλόμεσο jeans που θα κολακεύει τη σιλουέτα σας και έπειτα επιλέξτε ένα ζευγάρι σανδάλια, διότι ας μην κρυβόμαστε, τα γυναικεία άκρα είναι αρκετά σέξι και εξιτάρουν τους άνδρες χωρίς να προκαλούν. Για τοπ επιλέξτε ένα πουκάμισο ή ένα κορμάκι
    είτε από κάποιο πλούσιο ύφασμα όπως βελούδο ή ντελικάτη δαντέλα ή παίξτε με το ντεκολτέ σας, όπως με τα off-shoulders ή τα τοπ με τον έναν ώμο έξω, που θα αφήνουν ελαφρώς κάτι ακάλυπτο.

    date.jpg



    ΣΧΟΛΙΑ