• LIFE&STYLE

    Bring on the sunshine: φωτεινά looks στα χρώματα του ήλιου


    Ο ήλιος πλέον είναι στα καλύτερά του! Ακτινοβολεί από ψηλά και μας χαρίζει υπέροχα χρώματα και μοναδικές στιγμές. Γιατί λοιπόν να μην κλέψετε και εσείς λίγη από αυτή τη γοητεία του και να υιοθετήσετε εμφανίσεις που θυμίζουν το λαμπερό φως του;  Η χρωματική παλέτα του περιλαμβάνει αμέτρητους τόνους του κίτρινου και του πορτοκαλί, ενώ σίγουρα θα βρείτε ένα που να σας εκφράζει ιδανικά -από το έντονο και καθαρό κίτρινο, το μουσταρδί και το χρώμα της ώχρας, μέχρι το κροκί και το ζεστό και φλογερό πορτοκαλί.

    Πολλές από εσάς, ωστόσο, ίσως να φοβάστε όλες τις παραπάνω αποχρώσεις και να τις αποφεύγετε, διότι λανθασμένα πιστεύετε ότι δεν είναι κομψές και chic, αλλά κίτς και πολύ φανταχτερές. Θα πρέπει όμως να θυμάστε πάντα ότι κανένα χρώμα από μόνο του δεν είναι «κακό», και ότι όλα -με το σωστό συνδυασμό και τρόπο- μπορούν να δείξουν όμορφα και στιλάτα.

    Άλλωστε όταν χαζεύετε με τις ώρες το ηλιοβασίλεμα, σίγουρα θαυμάζετε τη στιγμή και μαγεύεστε από τη σύνθεση που δημιουργεί στον ουρανό. Επίσης, οι αποχρώσεις αυτές είναι ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας, τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ, ενώ ταιριάζουν ακόμα και στις πιο επίσημες εκδηλώσεις -κάτι που αποδεικνύεται από τις πολλές celebrities που επιλέγουν κίτρινες τουαλέτες στο κόκκινο χαλί.

    sunshine-looks-3.jpg

    Τα διάσημα κορίτσια της μόδας και αγαπημένα street style stars έχουν αναγνωρίσει τη δύναμη των orange & yellow looks και παραδίδουν μαθήματα styling μέσα από τα σύνολά τους. Κάποιες τόλμησαν τα μονοχρωματικά outfits, άλλες πάντρεψαν τις αποχρώσεις αυτές με άλλα χρώματα. όπως το μπλε, άλλες τις συνδύασαν με λευκό ή μαύρο, άλλες έπαιξαν με μοτίβα ενώ κάποιες αρκέστηκαν σε ένα φωτεινό τοπ που χαρίζει τη λάμψη που χρειάζονται.

    Θαυμάστε λοιπόν τα sunshine street style looks και κρατήστε τις απαραίτητες σημειώσεις για να τα δοκιμάσετε την επόμενη φορά.

    Πηγή: www.glow.gr



    ΣΧΟΛΙΑ