• LIFE&STYLE

    Μπράιαν Κράνστον: Αποκάλυψε ότι πέρασε κορονοϊό – «Σας παρακαλώ, φοράτε μάσκες» (video)

    • NewsRoom

    Μπράιαν Κράνστον


    Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Μπράιαν Κράνστον, ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά Breaking Bad.

    Την αποκάλυψη έκανε ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media, την ώρα που έδινε πλάσμα για τις μελέτες που γίνονται προκειμένου να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

    Όπως δήλωσε μολύνθηκε τον περασμένο Απρίλιο και παρά το γεγονός ότι είναι 63 ετών κατάφερε να το ξεπεράσει. Μάλιστα, δεν είχε βαριά συμπτώματα παρά την ηλικία του.

    «Κάνω αυτό το βίντεο και απευθύνομαι σε εσάς, που έχετε κουραστεί με τους περιορισμούς. Όλοι μας. Όμως θα ήθελα να σας παρακαλέσω: λίγη υπομονή…

    Ημουν αρκετά πειθαρχημένος και πρόσεχα, αλλά και πάλι, κόλλησα Covid-19. Ναι. Είναι τραγικό ότι πάνω από 150.000 Αμερικανοί έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτό. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Ήπια συμπτώματα. Νιώθω ευλογημένος για αυτό. Σας παρακαλώ, φοράτε τις μάσκες σας, συνεχίστε να πλένετε διεξοδικά τα χέρια σας και κρατάτε αποστάσεις.

    Μπορούμε να το νικήσουμε, αλλά ΜΟΝΟ αν υπακούμε όλοι μαζί στους κανόνες. Να είστε καλά και να παραμένετε ασφαλείς!», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε ο Μπράιαν Κράνστον, την ώρα που στις ΗΠΑ ο κορονοϊός εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ