• LIFE&STYLE

    Μπομπ Σάγκετ: Βρέθηκε νεκρός στη Φλόριντα

    • NewsRoom
    Ο Μπομπ Σάγκετ απεβίωσε έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι

    Μπομπ Σάγκετ, ηθοποιός και κωμικός stand up


    Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Μπομπ Σάγκετ.

    Ο κωμικός ηθοποιός, ευρέως γνωστός για τον ρόλο του Ντάνι Τάνερ στη σειρά Full House, βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton Orlando στην περιοχή Grande Lakes της Φλόριντα.

    «Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως ο Μπομπ Σαγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο δωμάτιο. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια πάλης ή χρήσης ναρκωτικών σε αυτή την περίπτωση», ανέφερε η δήλωση του Σερίφη. Τα αίτια του θανάτου θα καθοριστούν από τον ιατροδικαστή, πρόσθεσε το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Orange.

    Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του σε δήλωσή της στο CNN.

    «Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε σήμερα» ανέφερε η οικογένεια Σαγκέτ στη δήλωσή της. «Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και φέρνοντας ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά κοντά μέσα από το γέλιο.

    Αν και ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στη μνήμη της αγάπης και του γέλιου που χάριζε στον κόσμο ο Μπομπ».

    O ηθοποιός ήταν ο παρουσιαστής των πιο αστείων οικιακών βίντεο της Αμερικής από το 1989 έως το 1997, ενώ αυτή την εποχή έκανε περιοδεία σε όλη την Αμερική.

    Το βράδυ του Σαββάτου έκανε ένα σόου στο Τζάκσονβιλ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανατροπή: Κέρδισε το δικαστήριο ο Νόβακ Τζόκοβιτς

    Σινέντ Ο’ Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της – Η ανάρτησή της

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ