• LIFE&STYLE

    Σινέντ Ο’ Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της – Η ανάρτησή της

    • NewsRoom
    Σινέντ Ο’ Κόνορ


    Το θάνατο του 17χρονου γιου της ανακοίνωσε η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ με ανάρτησή της στο Twitter. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Σέιν είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε.

    Σε μία σπαραχτική ανάρτηση η Σινέντ Ο’ Κόνορ επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του γιου της, λέγοντας πως ο Σέιν αυτοκτόνησε, καθώς «αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του».

    Η ίδια έγραψε στο Twitter: «Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη».

    Ο έφηβος Σέιν είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη από το Δουβλίνο, ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η έρευνα έληξε το Σάββατο. Η μητέρα του είχε απευθύνει έκκληση μέσω Twitter, λέγοντάς του: «Σέιν η ζωή είναι πολύτιμη. Ο Θεός δε σου έδωσε αυτό το όμορφο χαμόγελο άδικα. Ο κόσμος μου θα καταρρεύσει χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει. Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου. Πήγαινε σε ένα αστυνομικό τμήμα και ας πάμε σε ένα νοσοκομείο».


    Η 55χρονη Ιρλανδή αφιέρωσε μέσω Τwitter ένα τραγούδι του Μπομπ Ντίλαν στον αδικοχαμένο γιο της.

    Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».



    ΣΧΟΛΙΑ