• LIFE&STYLE

    Blogger η Νατάσα Παζαΐτη

    • NewsRoom


    To δικό της προσωπικό blog, δημιούργησε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαίτη. Η γιατρός -χειρουργός Νατάσα Παζαίτη με εκτενή εμπειρία στον χώρο της χειρουργικής μαστού, απευθύνεται μέσα από το blog της σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού και δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της.

    Διαβάστε το μήνυμά της προς τις γυναίκες:

    Σαν γυναίκα καταλαβαίνω τα συναισθήματα, τους φόβους, και τις σκέψεις που δημιουργούνται σε μία άλλη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Εκτός από την ιατρική προέκταση της νέας της πραγματικότητας κατανοώ και τους νέους δρόμους ανησυχίας και αβεβαιότητας που ανοίγονται μπροστά της σε σχέση με την οικογένεια, το περιβάλλον και το μέλλον της.

    Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μοναδική. Χτίζοντας μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού ο εκάστοτε γιατρός πρέπει να συμπορευεται με την ασθενή και να προσπαθει να εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα προς γρήγορη κι ανώδυνη ανάρρωση όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/i-liki-tis-athinas-ke-to-megalo-parti-ton-stichimatikon-eterion-tou-diadiktiou-pios-pagidefse-ton-trifona-alexiadi/46622

    Διαβάστε επίσης:

    http://www.mononews.gr/anthropi-antidroun-diaforetika-stis-tromokratikes-epithesis-analoga-ti-chora-pou-simvenoun/46621



    ΣΧΟΛΙΑ