• LIFE&STYLE

    Big Brother: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε μετά τον σάλο και την αποβολή του Κρητικού

    • NewsRoom


    Μόλις μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από την πρεμιέρα του Big Brother στον ΣΚΑΪ και ήδη κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις, μετά το ανεκδιήγητο σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο live streaming του ριάλιτι.

    Μέσα από τα social media, ο κόσμος κινητοποιήθηκε καταδικάζοντας το χυδαίο σχόλιο του Κρητικού παίκτη και χρησιμοποιώντας το hashtag #CancelBigBrotherGR, ζήτησε την διακοπή του Big Brother.

    Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ωστόσο, η παραγωγή του Big Brother αποφάσισε την αποβολή του παίκτη. Παράλληλα, διεκόπη προσωρινά η ζωντανή σύνδεση με το σπίτι, που προβαλλόταν 23 ώρες το 24ωρο μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ εως ότου θεμελιωθούν πιο αυστηροί κανόνες και τηρηθούν μέτρα προκειμένου να μην μεταφέρονται στον αέρα δηλώσεις σαν εκείνη που ακούστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

    Το hashtag και οι αντιδράσεις εναντίον του Big Brother φαίνεται πως κράτησαν μια μέρα, ενώ αποδείχτηκε ότι ο αποκλεισμός του Αντώνη από το παιχνίδι έπεισε τους τηλεθεατές να συντονιστούν το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσουν το νέο επεισόδιο. Ταυτόχρονα, στο Twitter, ο κόσμος ζητούσε να ανοίξει το live streaming με το hashtag #OpenBigBrotherLIVEgr, το οποίο έφτασε στο νούμερο ένα των τάσεων.

    Το Big Brother κυμάνθηκε περίπου στα ίδια ποσοστά με τα προηγούμενα επεισόδια, σημειώνοντας, ωστόσο, μικρή πτώση σε σχέση με το live της Παρσκευής. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το επεισόδιο της Δευτέρας σημείωσε 23,1% τηλεθέαση στο Γενικό Σύνολο και 23,9% στο Δυναμικό Κοινό.

    Το χθεσινό επεισόδιο ήταν μονταρισμένο έτσι ώστε να μην υπάρχει πουθενά η ύπαρξη του Αντώνη, ενώ ήταν μικρότερο σε διάρκεια μιας και οι διαφημίσεις συρρικνώθηκαν λόγω της απόσυρσης των χορηγών.

    Σημειώνεται ότι τόσο στους τίτλους αρχής όσο και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αλλά και στο τέλος προβαλόταν το παρακάτω μήνυμα:

    «Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από την παραγωγή του Big Brother καθώς παραβίασε όρους και κανόνες του παιχνιδιού».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ