• LIFE&STYLE

    Big Brother: O παντρεμένος αγρότης, ο πολιτικός μηχανικός και η «Καλομοίρα» (video)

    • NewsRoom

    Χάρης Βαρθακούρης


    Μια ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother έγιναν γνωστά κάποια από τα πρόσωπα που πρόκειται να μείνουν έγκλειστα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

    Κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για έξι από τους παίκτες αποκάλυψε δημοσιογράφος στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

    «Ελληνοαμερικανίδα, η οποία έχει σπουδάσει υποκριτική. Είναι ένα κορίτσι που είναι χαρά της ζωής. Τα ελληνικά της είναι όπως της Καλομοίρας και μοιάζει με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια», αποκάλυψε για την μια παίκτρια και συνέχισε λέγοντας για την δεύτερη παίκτρια:

    «Κρητικιά τραγουδίστρια που όταν ανεβαίνει πάνω στην πίστα ανάβει φωτιές. Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 30 και από την εμφάνισή της θα έχουμε λιποθυμίες».

    Μεταξύ άλλων, θα δούμε έναν πολιτικό μηχανικό «με κοιλιακούς που θα μοιράσει εγκεφαλικά», ο οποίος είναι ελεύθερος, έναν δικηγόρο που είναι άτυχος στον έρωτα, μια γνωστή οδοντίατρο και έναν παντρεμένο αγρότη από τη Θεσσαλία.

    Η οδοντίατρος διαθέτει δικό της ιατρείο στην Αθήνα και επιθυμεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, ενώ ο αγρότης αφήνει πίσω του γυναίκα και παιδιά και με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει αναμένεται να μοιράσει άφθονο γέλιο.



    ΣΧΟΛΙΑ