• LIFE&STYLE

    Big Brother: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό (video)

    • NewsRoom


    Έπειτα από μια σειρά δοκιμασιών ταχύτητας, στόχου, αλλά και τύχης, αναδείχθηκαν οι δύο πρώτοι συγκάτοικοι που περνούν απευθείας στον μεγάλο τελικό του Big Brother.

    Αυτή τη στιγμή επτά είναι οι συγκάτοικοι που έχουν απομείνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ενώ σήμερα, Παρασκευή στο live για πρώτη φορά θα γίνει διπλή αποχώρηση.

    Χθες την ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Γρηγόρης, ο οποίος υπερίσχυσε έναντι του Χρήστου και αργότερα έναντι του Δημήτρη Πυργίδη. Νωρίτερα, ο Θέμης αν και βρέθηκε ανάμεσα στους φιναλίστ, αρνήθηκε να διαγωνιστεί χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

    Προηγουμένως, την πρώτη ασυλία κατέκτησε ο Ζακ, ο οποίος πλέον μαζί με τον Γρηγόρη έκαναν την ανατροπή -για πολλούς- και έφτασαν μέχρι τον τελικό. Το γεγονός δεν άφησαν ασχολίαστο οι συγκάτοικοί τους, καθώς θεωρούν ότι από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα οι δύο παίκτες έχουν παραμείνει αμέτοχοι στο σπίτι, δηλαδή δεν έχουν μπλεχτεί σε καυγάδες και δεν έχουν πάρει θέση για κανένα θέμα. Έτσι η πορεία τους στο ριάλιτι εγκλεισμού μπορεί να τους ευνοήσει ή να τους «χαντακώσει»!

    Από την άλλη πλευρά, οι υπόλοιποι πέντε παίκτες, η Άννα Μαρία, η Σοφία, ο Χρήστος, ο Θέμης και ο Δημήτρης είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δύο εκ των οποίων θα αποχαιρετήσουν απόψε το όνειρο των 100.000 ευρώ.

    Ο μεγάλος τελικός του Big Brother που θα αναδείξει και τον νικητή θα πραγματοποιηθεί ζωντανά την επόμενη Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020.

    Ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό;

    Αδιαμφισβήτητο φαβορί για τη νίκη σχεδόν από την αρχή του Big Brother είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ωστόσο, δυνατή αντίπαλός της έχει αποδειχτεί η Σοφία Δανέζη, ενώ στους δημοφιλέστερους παίκτες συγκαταλέγεται και ο Δημήτρης Πυργίδης. Ο Θέμης Κανέλλος aka Themicorn, από την άλλη, έχει το δικό του κοινό, ωστόσο, οι αποκαλύψεις και οι κατηγορίες απέναντι στη Σοφία τον τελευταίο καιρό μπορούν είτε να τον εκτοξεύσουν προς την κορυφή είτε να τον προσγειώσουν απότομα και να είναι ένας από τους δύο που αποχωρούν απόψε.

    Ο δεύτερος παίκτης που, επίσης, κινδυνεύει με αποχώρηση είναι ο Χρήστος Βαρουξής, όμως, και εκείνος έχει το δικό του κοινό, ενώ και με την υποστήριξη του αδελφού του, Παναγιώτη Βαρουξή μπορεί να φέρει την ανατροπή και να τον δούμε στον τελικό.

    Αν λάβουμε υπόψιν τα social media, ο τελικός του Big Brother μάλλον θα μετατραπεί σε γυναικεία υπόθεση. Μια από τις σπάνιες φορές που σε ελληνικό ριάλιτι το γυναικείο φύλο υπερισχύει…

    Ο Θέμης αρνείται να διαγωνιστεί:

    Ο τελικός του αγωνίσματος:

    Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση:

    Φιλιά και έρωτες για Άννα Μαρία και Δημήτρη Πυργίδη:

    Καβγαδάκι Σοφίας και Θέμη:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Ποιοι τραγουδιστές βρίσκονται ένα βήμα πριν τον Άγιο Δομίνικο

    STAR: Τι απαντά στα επικριτικά σχόλια για τα γυρίσματα του GNTM στην Ελαφόνησο

    Τα Mad Video Music Awards 2020 έρχονται αποκλειστικά στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ