• LIFE&STYLE

    Beyoncé : Μιλά για πρώτη φορά για τις πολλαπλές αποβολές της, τη μητρότητα και την αυτοπραγμάτωση

    • NewsRoom


    Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle για το τεύχος Ιανουαρίου 2020, η Beyoncé μίλησε ανοικτά για το πώς βιώνει τη μητρότητα και το ταξίδι της προς την αυτοπραγμάτωση και την ανακάλυψη του εαυτού της,  αφήνοντας πίσω τίτλους όπως αυτός της «βασίλισσας της ποπ» και της «βασίλισσας Bey» καθώς και τα αμέτρητα βραβεία που έχει κερδίσει.

    Η Beyoncé Knowles-Carter παραχώρησε τη συνέντευξη με αφορμή τη νέα συνεργασία του brand της, Ivy Park, με το αθλητικό Adidas. Μάλιστα, η εκρηκτική Beyoncé απάντησε σε μερικές από τις πιο «καυτές» ερωτήσεις, τις οποίες είχαν στείλει μέσω email θερμοί θαυμαστές της, γνωστοί και ως «Beyhive».

    Όταν ρωτήθηκε η 38χρονη τραγουδίστρια και μαμά τριών παιδιών αν απογοητεύτηκε που τα άλμπουμ της «Lemonade» και «Homecoming» δεν γνώρισαν σπουδαία αναγνώριση στα βραβεία, απάντησε πως «ξεκίνησα να ψάχνω για το πιο βαθύ νόημα της ζωής, για να διδαχθώ μαθήματα που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Η επιτυχία μοιάζει διαφορετική στα μάτια μου τώρα. Έμαθα ότι όλος ο πόνος και η απώλεια είναι στην πραγματικότητα δώρα», εξήγησε.

    «Αφού είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, έκανα ένα χρόνο διάλειμμα για να εστιάσω στην υγεία μου», αποκάλυψε. «Το ότι είχα αποβολές μου έμαθε ότι έπρεπε να είμαι μητέρα προς τον εαυτό μου πρώτα πριν μπορέσω να γίνω μητέρα κάποιου άλλου. Ύστερα έκανα την Blue, και η αναζήτηση του σκοπού μου έγινε ακόμα πιο βαθιά. Πέθανα και ξαναγεννήθηκα στη σχέση μου και η αναζήτηση του εαυτού μου έγινε ακόμα πιο δυνατή. Είναι δύσκολο για εμένα να πάω προς τα πίσω. Το να είμαι το “νούμερο ένα” δεν ήταν πια η προτεραιότητά μου. Η πραγματική μου νίκη είναι η δημιουργία τέχνης και μιας κληρονομιάς που θα ζήσει πολύ πιο μετά από εμένα. Αυτό με γεμίζει πραγματικά», ανέφερε η καταξιωμένη τραγουδίστρια.



    ΣΧΟΛΙΑ