ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξίσου εντυπωσιακή με την πορεία της το 2017 αναμένεται να είναι και η νέα χρονιά για την Bella Hadid, η οποία ανοίγει το νέο έτος με το πρώτο εξώφυλλο της κορεατικής Vogue. Η εντυπωσιακή φωτογράφηση για το περιοδικό είναι έργο του Ahn Jooyoung, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Peter Phillips, δημιουργικός διευθυντής της Christian Dior Makeup.
Η Bella Hadid ποζάρει με το γνωστό μπλαζέ ύφος που την έχει κάνει γνωστή παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι σχεδιάζει με ιδιαίτερη προσοχή κάθε νέο βήμα στην καριέρα της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Αποστολία Ζώη είναι η μεγάλη νικήτρια του Nomads! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Το 70% των συμβάσεων δανείου στο «Σπίτι μου 2» έχει ήδη εκταμιευθεί
- Ο χορός του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό, στο Παρίσι οι daughters of Penelope, ώρα Μυκόνου… Tudor, δωρεά αγάπης στην Lifeline Hellas, και μία έκθεση για το… κακό μάτι
- Τραμπ vs Μέρντοχ: Ο πόλεμος των μεγιστάνων και το παιχνίδι των media
- Χρηματιστήριο: Πόσα κεφάλαια διεκδικεί ενόψει αναβάθμισης, περιμένοντας τον Σεπτέμβριο τον FTSE
