• LIFE&STYLE

    Bella Hadid: Το γυμνό ντεμπούτο της στη γαλλική Vogue


    H Bella Hadid, μοντέλο και αδερφή της διάσημης Gigi Hadid, κοσμεί το επερχόμενο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue με το μοντέλο Taylor Hill. Η Hadid μας δίνει μια γεύση από την φωτογράφιση, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

    Η τελευταία εικόνα είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή. Η Bella ποζάρει εντελώς γυμνή. Βέβαια, στη φωτογραφία φαίνονται μικρά λουλούδια να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του μοντέλου, δηλαδή το στήθος και τα οπίσθιά της. Φαίνεται, πως το Instagram είναι πολύ πιο ευαίσθητο στα θέματα του γυμνού απ’ότι πιστεύαμε. Σε μια άλλη φωτογραφία από το πολυαναμενόμενο τεύχος, η Bella είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική μπροστά στην κάμερα.

    View this post on Instagram

    off time- outtake @voguemagazine by @seanthomas_photo

    A post shared by ? (@bellahadid) on

    Η λεζάντα της εικόνας, που ανάρτησε η Bella στο λογαριασμό της στο Instagram, ως μια ένδειξη διαμαρτυρίας γράφει: Free the Nipple για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue. Ευχαριστώ τους φωτογράφους Mert Alas και Μacpiggott για την ευκαιρία και την εμπειρία αυτή. Ευχαριστώ τη Vogue και όσους υποστηρίζουν το #LoveYourBody. To νεαρό μοντέλο είναι υπέρμαχος του κινήματος Free the Nipple και σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της έχει φωτογραφηθεί χωρίς να φοράει εσώρουχο.

    Βέβαια, η Bella δεν είναι η πρώτη από την οικογένεια των Hadid, που φωτογραφήθηκε γυμνή για τη Vogue. Η αδερφή της Gigi, το Φεβρουάριο, είχε φωτογραφηθεί για το γνωστό περιοδικό μόδας φορώντας μόνο το άρωμα της, Chanel Νο 5.

    bella-hadid 1 bella

    Η Bella, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες γνωστών οίκων, ενώ έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Θεωρείται από πολλούς το νέο αστέρι στο χώρο της μόδας, ενώ το φλας των φωτογράφων αστράφτουν σε οποιαδήποτε εμφάνισή της, ιδίως όταν βρίσκεται κοντά η αδελφή της, Gigi.

    bella

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/bella-hadid-gimnostithi-stous-dromous-tis-neas-iorkis/60756

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/article-gigi-hadid-diasimo-angelaki-tis-victorias-secret-stin-fotografisi-tis-chronias-photos/24496

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/koritsi-ke-alogo-kendall-jenner-pernai-xegniastes-stigmes-kanontas-ippasia/67586



    ΣΧΟΛΙΑ