• LIFE&STYLE

    Αθηνά Ωνάση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση σε γάμο στο Μονακό

    • NewsRoom
    Αθηνά Ωνάση

    Γιώργος Ψιψίκας, Αθηνά Ωνάση και Γιάννα Νταρίλη


    Το παρών στον λαμπερό γάμο του Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ στο Μόντε Κάρλο έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, εφοπλιστικό και καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ των οποίων ήταν και η Αθηνά Ωνάση.

    Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, τιμώντας το ζευγάρι με την παρουσία της. Στο Μόντε Κάρλο για τον φαντασμαγορικό γάμο ταξίδεψε και η γνωστή τηλεοπτική γυμνάστρια, που μεσουρανούσε στα 90’s στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννα Νταρίλη μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Ψιψίκα.

    Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με την Αθηνά, ενώ το «συλλεκτικό» φωτογραφικό κλικ μοιράστηκε η Γιάννα Νταρίλη στο προφίλ της στο Instagram.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η «χρυσή» κληρονόμος ήταν απλή, προσιτή και ευγενική.

    Δείτε τη φωτογραφία:

    Γιώργος Ψιψίκας, Αθηνά Ωνάση και Γιάννα Νταρίλη

    Σημειώνεται ότι στον γάμο βρέθηκαν 700 υψηλοί προσκεκλημένοι: από την Κατερίνα Παναγοπούλου και τον Χρύσανθο Πανά, μέχρι την Ζελιάνα Χαρέμη, τον Κώστα Πηλαδάκη, την Σούλια Λιάκου, την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη, την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέων Πατίτσα, την Μπέσσυ Λαιμού, ζευγάρια που ταξίδεψαν ειδικά για τον γάμο στο Μονακό για να μην χάσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά γαμήλια πάρτι που έγιναν ποτέ…

    Τη διασκέδαση ανέλαβαν η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και η Rita Ora, ενώ παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Νίκος Αλιάγας.

    Γιάννα Νταρίλη και Γιώργος Ψιψίκας

    Διαβάστε επίσης:

    Στη Μύκονο η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση – Ενοικιάζεται προς €850.000

    Η Rita Ora, ο Νίκος Αλιάγας, o «incroyable» γάμος στο Μονακό και η διακριτική παράκληση για «no social media thank you» στους 700 υψηλούς καλεσμένους…

    Iωάννα Μαρινοπούλου: Ζωή σαν παραμύθι – Η Mrs Ferragamo, το γυάλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας και το «happily ever after»



    ΣΧΟΛΙΑ