• LIFE&STYLE

    Tα μυστικά της Naomi Campbell για σώμα 25χρονης στα… 45


    Ακόμα και στα 45 της χρόνια, η γνωστή και ως μαύρη γαζέλα διατηρεί το σώμα της εντυπωσιακά καλλίγραμμο, σε βαθμό που θα την ζήλευε ακόμα και μία 25χρονη. Μυστικά της; To «αυστηρό» πρόγραμμα διατροφής και η έντονη γυμναστική. Η χορτοφάγος καλλονή κατά καιρούς κάνει δίαιτες πίνοντας μόνο (!) χυμούς και δίνει έμφαση κυρίως στο πρωινό.

    Naomi-Campbell-lead-perla-xlarge

    Πρωινό

    Όπως ο περισσότερος κόσμος έτσι και η Naomi, δίνει έμφαση στο πρώτο γεύμα της ημέρας. Το πρωινό, το οποίο είναι το αγαπημένο της γεύμα, περιέχει smoothie με πολλές πρωτεΐνες, ομελέτα από ασπράδια αυγού ή κουάκερ ή φρέσκα φρούτα με γιαούρτι. Πίνει πάντα γάλα αμυγδάλου, το οποίο προσθέτει πάντα μέσα στα smoothies της. Επιπλέον, έχει πάντα μέσα στην τσάντα της μικρά snack, όπως μαύρη σοκολάτα, αμύγδαλα και μπάρες δημητριακών.

    Naomi-Campbell

    Snack

    Έχει αδυναμία στα cookies που είναι φτιαγμένα από βρώμη, αλεύρι αμυγδάλου και μαύρη σοκολάτα.

    naomi-campbell-a-opte-pour-une-tenue-chic

    Γυμναστική:

    Πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο, «Κάνω έναν συνδυασμό από υψηλής εντάσεως ασκήσεις για το σώμα όπως SoulCycle, Pilates και με βαράκια ή λάστιχα, γυμνάζω τις υπόλοιπες μυικές ομάδες όπως πόδια και χέρια», έχει δηλώσει το μοντέλο. Επίσης, η καλλονή κάνει πολλές ασκήσεις για τους γλουτούς καθώς όπως λέει έτσι νιώθει περισσότερο sexy. Το μυστικό για να αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα είναι να μην κάνετε κάθε μέρα τις ίδιες ασκήσεις. Η ίδια κάνει αερόβιες ασκήσεις τη μια μέρα και την επόμενη ασκήσεις για μύες.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/dite-pos-tha-chasete-kila-choris-dieta-gimnastiki/61348

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/enas-orgasmos-tin-imera-ton-giatro-ton-kani-pera/14669



    ΣΧΟΛΙΑ