• LIFE&STYLE

    Στη Manchester City ο Guardiola!

    • NewsRoom


    Φαίνεται πως το κοινό μυστικό όλου του προηγούμενου διαστήματος, όσον αφορά στην αντικατάσταση του Μανουέλ Πελεγκρίνι, το φετινό καλοκαίρι, από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι, αποκαλύφθηκε, με κάθε επισημότητα, αφού η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι ο Χιλιανός προπονητής αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα!

    Πιο συγκεκριμένα, απ’ τη στιγμή που ο Καταλανός κόουτς είχε κάνει γνωστό πως φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν, οι πολίτες ήταν το πρώτο φαβορί για να τον κάνουν δικό τους και τελικά τα κατάφεραν, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για τριετές συμβόλαιο.

    Οι Άραβες της Σίτι έστρωσαν… χρυσό χαλί στα πόδια του 45χρονου τεχνικού, ο ίδιος πήρε εγγυήσεις πως θα έχει στα χέρια του δυνατό μπάτζετ με στόχο τι άλλο; Να κάνει την ομάδα του Μάντσεστερ παντοδύναμοι στην Αγγλία και φαβορί του Champions League.

    Όσον αφορά στον Χιλιανό τεχνικό, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε ότι τέλη Ιουνίου θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της θητείας του στον πάγκο της Σίτι και εν συνεχεία, η αγγλική ομάδα επισημοποίησε πως έχει δώσει τα χέρια με τον Γκουαρντιόλα, για τα επόμενα τρία χρόνια.



    ΣΧΟΛΙΑ