• LIFE&STYLE

    Πως η Claire (Robin Wright) κλέβει την παράσταση στον 4o κύκλο του « House of Cards »

    • NewsRoom


    Στον 4o κύκλο του «House of Cards» θα χαθούμε στα άδυτα της σκοτεινής πολιτικής του Frank Underwood (Kevin Spacey), θα τον δούμε να συνεχίζει να κάνει κατάχρηση εξουσίας και τώρα είναι έτοιμος να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Πώς θα το πετύχει;

    frank house of cards

    Τον ακολουθούμε μαγεμένοι να χειρίζεται, να στήνει παγίδες, να καταστρέφει ανθρώπους και σε μεγάλο βαθμό θα δούμε πως εξελίσσονται οι ήδη τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε εκείνον και στην σύζυγο του Claire (Robin Wright).

    frank vs claire

    Παράλληλα, θα δούμε την Claire, την άλλοτε ακλόνητη υποστηρίκτρια του Frank κατά τη διάρκεια της ανόδου του στην προεδρία, να απεχθάνεται τώρα τον σύζυγό της.

    Στο τέλος του 3ου κύκλου είδαμε τον Frank να προσπαθεί να το παίξει σκληρός με την Claire, απαιτώντας από εκείνη να «κάνει τη δουλειά της», να φερθεί δηλαδή σαν την Πρώτη Κυρία βοηθώντας τον έτσι στην εκστρατεία επανεκλογής του κάτι το οποίο δεν έκανε η ίδια – αντ ‘αυτού, με τον ειρωνικά ήρεμο τόνο που χρησιμοποιεί τόσο καλά, λέει στον Frank ότι δεν θα συμμετάσχει σε αυτό και ότι τον εγκαταλείπει.

    claire

    Ο 4ος κύκλος τους βρίσκει στο αποκορύφωμα του ρήγματος στην σχέση τους, ενώ η Claire έχει βρει καταφύγιο πίσω στην πατρίδα της, στο Texas, που διαμένει με τη μητέρα της       (Ellen Burstyn) στο Dallas, ενώ ο Frank είναι στην προεκλογική εκστρατεία.

    Για τους fun της σειράς αυτή η κίνηση από την μεριά της Claire δεν είναι σίγουρα μια κίνηση αδυναμίας – Απλώς ετοιμάζει την μεγάλη της κίνηση για να “ρίξει” τον Frank.

    Τα πρώτα επεισόδια του 4 κύκλου χωρίζονται μεταξύ της επανεκλογής του Frank αλλά και των στρατηγικών που θα ακολουθήσει η Claire η οποία προσλαμβάνει σαν σύμβουλο της την Leann Harvey (Neve Campbell) η οποία είναι το ίδιο αδίστακτη με το δεξί χέρι του Frank τον Doug Stamper (Michael Kelly).

    claire leann

    Ίσως η πιο ικανοποιητική νέα πραγματικότητα του “House of Cards” είναι ότι ο Frank έχει εκπληρώσει τελικά αγώνα του και τώρα καλείτε να αντιμετωπίσει ένα άτομο που ξέρει καλά πως να χειριστεί.

    Στον 4ο κύκλο του House of Cards ο Πρόεδρος Frank Underwood προσπαθεί να διαφυλάξει την κληρονομιά του, ενώ η Claire φιλοδοξεί να γίνει κάτι περισσότερο από Πρώτη Κυρία.

    Η μεγαλύτερη απειλή που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ο ένας τον άλλο.



    ΣΧΟΛΙΑ