• LIFE&STYLE

    Οδηγός επιβίωσης για τους singles ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

    • NewsRoom


    Μπορείς πολύ εύκολα να περάσεις καλά αυτή την ημέρα, αρκεί να πιστέψεις το εξής : “Μέρα είναι θα περάσει! Δεν έχω κανένα πρόβλημα που είμαι single». Εξάλλου δεν είσαι και ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη, που αυτή την ημέρα αισθάνεσαι… κάπως γιατί δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό. Υπάρχουν πολλά άτομα ακριβώς σαν εσένα, που ψάχνουν τον μεγάλο έρωτα… για αυτό μην χάνεις χρόνο και ακολούθησε τις συμβουλές μας:

    1. Το αν έχεις ή δεν έχεις σχέση να ξέρεις ότι σίγουρα δεν σε προσδιορίζει ως άτομο και προσωπικότητα. Είσαι αυτόνομο  άτομο και δεν χρειάζεται  να υπάρχεις μέσα από μια σχέση. Άλλωστε μη ξεχνάς τι λένε οι στίχοι γνωστών τραγουδιών «…μα ναι περνώ και μόνη μου καλά…», «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί»

    2. Αν έχεις χωρίσει σχετικά πρόσφατα και υποφέρεις , δεν χρειάζεται να υποκρίνεσαι ότι είσαι καλά. Βίωσε αυτό που νιώθεις, δεν είναι κακό και αν έχεις φίλους που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις περάστε τη μέρα μαζί. Η θλίψη μοιρασμένη γίνεται μισή. Αλλά μέσα στον πόνο σου και λίγο αισιοδοξία δεν βλάπτει. Μη ξεχνάς ότι η ζωή κάνει κύκλους και η σημερινή σου στεναχώρια θα είναι το αυριανό σου χαμόγελο!

    3. Σκέψου το πρακτικό μέρος της υπόθεσης! Κατά βάθος , όλοι ξέρουμε ότι η γιορτή του Βαλεντίνου είναι μια καθαρά εμπορική γιορτή αλλά επιμένουμε να τη γιορτάζουμε. Εσύ, τουλάχιστον για φέτος, δε θα μπεις καθόλου σε έξοδα!!!  Ξόδεψε τα χρήματα σου μόνο για χατίρι σου!!! Εκείνη τη μπλουζίτσα που είχες βάλει στο μάτι μήπως ήρθε ο καιρός να την αποκτήσεις!!

    4. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καλύτερα να αποφύγεις  την επίσκεψή σου σε μέρη που υπάρχουν ερωτευμένα ζευγαράκια, καρδούλες, κεράκια, αγκαλίτσες κτλ Μπορείς να μείνεις σπίτι με φίλους , να δείτε ένα DVD με άφθονο γέλιο και παραγγείλετε κάτι σε….κοψίδια!  Εντελώς αντί ρομαντικό και επαναστατικό. Καλό είναι να μείνεις μακριά από καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα ή να σου θυμίσουν αυτά  που με κόπο παλεύεις να ξεχάσεις.

    5. Μπορείς να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, φιλικά ή άτομα της οικογένειας σου και να περάσεις όμορφες, ζεστές και οικείες στιγμές μαζί τους που θα σε χαλαρώσουν και θα σε ηρεμήσουν! Τι καλύτερο να περάσεις με ανθρώπους που γνωρίζεις και αγαπάς ίσως και μια ζωή!

    6. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία καλή ευκαιρία για φλερτ και ερωτικές γνωριμίες. Ντύσου, στολίσου και βγες με φίλες/φίλους να διασκεδάσεις. Είναι βέβαιο  ότι υπάρχουν κι άλλες αδελφές ψυχές μόνες εκείνη την ημέρα. Ίσως λοιπόν να είναι το τυχερό σου…

    7. Ακόμα και αν φετινή γιορτή των ερωτευμένων, σε βρίσκει σε φάση μοναξιάς, να σκέφτεσαι έναν έρωτα που έληξε άδοξα. Είναι μία καλή ευκαιρία για σένα, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει … και ότι γίνει!

    Εν κατακλείδι, δε χρειάζεται να δώσεις τεράστιες διαστάσεις στη συγκεκριμένη μέρα και βέβαια μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να στεναχωρηθείς και να νοσταλγήσεις παλιότερες στιγμές. Εξάλλου η ζωή συνεχίζεται και σύντομα θα έρθει και η δική σου η σειρά.

    Μια μέρα είναι και θα περάσει…



    ΣΧΟΛΙΑ