• LIFE&STYLE

    Μετά τον χωρισμό το… πωλητήριο για την οικογένεια Παπανδρέου

    • NewsRoom


    Tίτλοι τέλους μπήκαν και οριστικά, στον έγγαμο βίο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την επί 26 χρόνια σύζυγό του Άντα. Αυτό αποδεικνύεται και από την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού, να αποχωρήσει από την οικογενειακή οικεία, νοικιάζοντας μεζονέτα στα Δικαστικά, αλλά και της κίνησης της κας Άντας Παπανδρέου να επισκεφτεί την Πέμπτη, το Υποθηκοφυλακείο της Νέας Ερυθραίας, προκειμένου να ζητήσει αντίγραφα από τους τίτλους ιδιοκτησίας του σπιτιού στο Καστρί, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτρια με ποσοστό 50%.

    Και σε τι μπορεί να χρειαστεί η κυρία Παπανδρέου τους τίτλους ιδιοκτησίας της ακίνητης περιουσίας τους; 
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή, με τον κ. Παπανδρέου, να εγκαταλείπει το Καστρί μετά τον χωρισμό τους και να εγκαθίσταται μόνιμα σε παραθαλάσσια μεζονέτα στην περιοχή των Δικαστικών, οδήγησε το ζευγάρι σε δραστικές και δύσκολες αποφάσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, η απόφαση για την πώληση της άλλοτε συζυγικής τους στέγης πάρθηκε κοινή συναινέσει.

    Ο πρώην πρωθυπουργός δεν δείχνει διατεθειμένος να το ξανασκεφτεί και να επιστρέψει, ενώ και η σύζυγός του ακολουθεί πλέον, την ίδια λογική, σχεδιάζοντας παράλληλα, την επόμενη μέρα στη ζωή της μακριά από εκείνον και όλα όσα τους ένωναν μέχρι σήμερα, ένα από τα οποία είναι και το σπίτι στο Καστρί με τις χιλιάδες αναμνήσεις.

    an1
    Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες είναι εκείνη που τρέχει το θέμα της πιθανολογούμενης πώλησης του ακινήτου των 365 τ.μ. που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 640 τ.μ. πριν από 25 χρόνια, αναλαμβάνοντας όλα τα διαδικαστικά θέματα.Έτσι, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, προτού πάει για πρώτη φορά στο Υποθηκοφυλακείο της Νέας Ερυθραίας, συνοδευόμενη από άνδρα της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού, και βρει την πόρτα της δημόσιας υπηρεσίας κλειστή, είχε επισκεφτεί τον Δήμο Κηφισιάς.
    Εκεί είχε μια σύντομη, διερευνητικού περιεχομένου, επαφή με ανθρώπους του δημάρχου.

    Η κυρία Παπανδρέου «ζήτησε διαμόρφωση του δρόμου μπροστά από τη μεζονέτα στο Καστρί διότι σκέφτεται να την πουλήσει», ειπώθηκε από συγκεκριμένη πηγή, ωστόσο δεν διευκρινίστηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς η κυρία Παπανδρέου ανανέωσε το ραντεβού της μόλις θα έχει στη διάθεσή της όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που χρειάζονται για να τα προσκομίσει στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, οι οποίες θα αποφασίσουν αν θα δώσουν έγκριση ώστε να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες που επιθυμεί. Οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής την προέτρεψαν να ξεκινήσει από το υποθηκοφυλακείο, παίρνοντας τους τίτλους ιδιοκτησίας ώστε να τους προσκομίσει στην αρμόδια υπηρεσία.


    Η κυρία Αντα Παπανδρέου το πρωί της περασμένης Πέμπτης αποχωρεί από το Υποθηκοφυλακείο της Νέας Ερυθραίας έχοντας στην τσάντα της τους τίτλους ιδιοκτησίας για το Καστρί. Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει τη μεζονέτα όπου έμενε με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου μέχρι τον πρόσφατο χωρισμό τους



    ΣΧΟΛΙΑ