• LIFE&STYLE

    15 τρελά πράγματα που θα μάθετε για την Beyonce !

    • NewsRoom


    Το βιβλίο για τη ζωή της Beyoncé επιτέλους έφτασε! Αν και ο βιογράφος διασημοτήτων  J. Randy Taraborrelli δεν αποκαλύπτει τίποτα συγκλονιστικό μας βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα την Queen Bey.

    Εδώ και ένα χρόνο οι οπαδοί της βιομηχανίας ψυχαγωγίας αναρωτιούνται για το τι θα μπορούσε να αποκαλυφθεί, ειδικά για το περιβόητο περιστατικό στο ασανσέρ.

    Ο Taraborrelli, στην ανεπίσημη βιογραφία,  προσπάθησε να απομυθοποιήσει την Beyoncé-Giselle-Carter και για αυτό το λόγο προσέλαβε  ιδιωτικό ντετέκτιβ, ο οποίος μίλησε με πολλούς ανθρώπους στη ζωή της  και έτσι είχε αρκετές ιστορίες για να γεμίσει τις σχεδόν 500 σελίδες του βιβλίου!

    1. Η Beyoncé έχει προβλήματα με τα ρουθούνια της. Σύμφωνα με το βιβλίο, η Bey αντιμετωπίζει προβλήματα με τα ρουθούνια σε όλη της τη ζωή. Όταν η Beyoncé ηχογραφούσε το”XO,” είχε μια μόλυνση στα ρουθούνια, αλλά της άρεσαν τα “ακατέργαστα” φωνητικά της και αποφάσισε να κρατήσει την ηχογράφηση.

    2. Έχει σχεδόν υπογράψει συμβόλαιο με τον Prince. Στο παρελθόν όταν οι Destiny’s Child ονομαζόταν Girls Tyme, η Beyoncé και η LaTavia Roberson πρώην μέλος των DC δημιούργησαν ένα ντουέτο, με την LaTavia να ραπάρει και την Beyoncé να τραγουδάει. Ο μηχανικός της βιομηχανίας Arne Frager αναφέρει στο βιβλίο ότι ο Prince ήθελε να υπογράψει συμβόλαιο με τα κορίτσια.

    3. Έχει κλωτσήσει κάποιον στον καβάλο τουλάχιστον μία φορά. Η Beyoncé και η οικογένεια της ήταν κοντά στον πρώην μάνατζερ της AndrettaTillman, και τους γιους του Andretta Armon και Chris. Σε μια περίπτωση , ο Chris έκανε κάτι για να ενοχλήσει τη νεαρή Beyoncé,και εκείνη τον κλώτσησε στο καβάλο από θυμό.

    4. Η Beyoncé μια φορά έβγαλε τα ρούχα της μπροστά στον Usher. Σωστά διαβάσατε. Ο Usher ήταν ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης την ίδια εποχή που τα Girls Tyme είχαν ανοδική πορεία, οπότε ήταν αναπόφευκτο ότι κόσμοι τους θα συγκρούονταν. Σε μια τέτοια περίπτωση όπως θυμάται η Νίνα Taylor που ήταν μαζί της η Bey “Έριξε το παντελόνι της ίσως μέχρι τη μέση μπροστά στον Usher πραγματικά πολύ γρήγορα και ο Udher αναφώνησε “Αναθεματισμένο κορίτσι”.

    5. Η άνοδος της Beyoncé στην αρχή δεν ήταν εύκολη, και ενώ το βιβλίο αναφέρει το ενδιαφέρον του Prince, ο Sean ” Diddy ” Combs δεν ήθελε το ίδιο. Το όνομα της άρεσε στον Diddy, αλλά όχι αρκετά για να την προσθέσει στους Bad Boy.

    6. Έδωσε το πρώτο της φιλί σε μια συναυλία του Brian McKnight. Η Beyoncé είχε μια πρώτη αγάπη που ονομάζεται Lyndall Locke. Η σχέση τους διήρκεσε μια δεκαετία, και η Bey περίμενε ενάμιση χρόνο για να τον φιλήσει. Όταν έκανε τελικά την κίνησή της, ήταν σε μια συναυλία του Brian McKnight όταν ο Lyndall ήταν 15 και η Bey ήταν 13.

    7. Το τέλος του Destiny’s Child χτύπησε την Beyoncé εξαιρετικά σκληρά. Όταν το DC άρχισε να φθείρεται, η Bey απομονώθηκε εαυτό της μένοντας κλεισμένη στο δωμάτιό της για αρκετές εβδομάδες.

    8. Εκείνη δεν ήταν αρχικά ερωτευμένη με τον Jay Z. Μπορεί τώρα να είναι “Μεθυσμένοι από αγάπη” αλλά για την Beyoncé δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

    9. Στην Bey αρέσει να ζωγραφίζει. Ενώ ήταν στα γυρίσματα του Austin Powers in Goldmember, ασχολήθηκε με τη ζωγραφική.

    10. Θα μπορούσε να είχε βάλει εμφυτεύματα στήθους.

    11. Η Sasha Fierce γεννήθηκε όταν η Beyoncé έριξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας $250.000 στο πλήθος.

    12. Ο Jay και η Bey χώρισαν για ένα χρόνο μεταξύ του 2005 και του 2006.

    13. Ο Πρόεδρος Obama έδωσε στην Beyoncé το τηλέφωνο του.

    14. Η Blue Ivy έχει ένα “καθημερινό πρόγραμμα”.

    15. Ναι, το περιστατικό στο ασανσέρ είχε να κάνει με την Rihanna.



    ΣΧΟΛΙΑ