• LIFE&STYLE

    Leonel Messi: Πόσα χρήματα βγάζει το λεπτό ο Αργεντίνος super star

    • NewsRoom

    Λιονέλ Μέσι


    Ότι ο Λιονέλ Μέσι βγάζει υπέρογκα ποσά μέσα από το ποδόσφαιρο, δεν αποτελεί κάποια είδηση. Ούτε πως ένας κανονικός άνθρωπος χρειάζεται 450 ζωές για να βγάλει τα μισά χρήματά του. Αναλυτικότερα, ο άσος των “Μπλαουγκράνα”, τη φετινή χρονιά θα πάρει 22,8 εκατ. ευρώ και του χρόνου θα κερδίσει περί τα 39,4 εκατ. Ευρώ, σύμφωνα με το συμβόλαιό του στην Μπαρτσελόνα. Είναι, όμως, ακόμα πιο τρομακτική η αμοιβή του Λιονέλ Μέσι από την ισπανική ομάδα, αν υπολογιστεί ανά μέρα,λεπτό ή δευτερόλεπτο.

    Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως η διαρροή των όρων του… χρυσού συμβολαίου, που έχει υπογράψει ο Αργεντινός σταρ με την Μπαρτσελόνα, έδωσε πάτημα σε κάποιους για μερικούς περίεργους υπολογισμούς.

    Μπορεί, λοιπόν, να είναι απίστευτο ότι τον χρόνο κερδίζει 22,8 εκατ. ευρώ. Μοιάζει, όμως, αδιανόητο ότι το μεροκάματό του είναι 62.465 ευρώ και φαντάζει ασύλληπτο ότι σε μια ώρα βγάζει 2.602 ευρώ.

    Αν το πάμε ακόμα πιο μακριά, το πιο εξοργιστικό από το ότι σε ένα λεπτό μπαίνουν στον λογαριασμό του 43.48 ευρώ, είναι ότι για κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, το κοντέρ γράφει 0.72 ευρώ!



    ΣΧΟΛΙΑ