• LIFE&STYLE

    Γιατί δεν πρέπει να επιλέγεις μία δουλειά απλά και μόνο για τα χρήματα

    • NewsRoom

    Leonardo Di Capro. Aπό την ταινία ο Λύκος της Wall Street


    Τα χρήματα έρχονται, εάν αγαπάς αυτό που κάνεις. Το δίκτυο Leadership Insiders είναι μια online κοινότητα, όπου οι πιο σκεπτικοί και σημαίνοντες άνθρωποι στο τομέα των επιχειρήσεων δίνουν απαντήσεις σε επίκαιρα ερωτήματα, σχετικά με την σταδιοδρομία και την ηγεσία, σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Η σημερινή απάντηση στην ερώτηση “Όταν διαλέγεις μία καριέρα, πόσο μετράει ο μισθός” έρχεται από τoν Neil Grimmer, συνιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας Plum Organics.

     Neil Grimmer, συνιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Plum Organics
    Neil Grimmer, συνιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Plum Organics

    Τα λεφτά δεν μετράνε, μετρά όμως πόσο καλός είσαι στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Αν χτίζεις μια καριέρα γύρω από κάτι στο οποίο είσαι πραγματικά αφοσιωμένος και αριστεύεις, τα χρήματα θα έρθουν.

    money

    Όλοι σκεφτόμαστε ότι πρέπει να δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς- Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ωστόσο, αν μπεις στον εργασιακό κόσμο, επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην επίτευξη ενός υψηλού μισθού και σε μια δουλειά που δεν δίνεις μεγάλη σημασία, κατευθύνεσαι προς την μετριότητα, τόσο από την άποψη των αποδοχών όσο και των προοπτικών. Και αυτό είναι ένα μονοπάτι, το οποίο οδηγεί σε μια ανεκπλήρωτη ζωή.

    work_4
    Συνεχώς ακούμε ότι πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας, τα θέλω μας, όταν πρόκειται για την καριέρα μας. Τυχαίνει να συμφωνώ με αυτή την άποψη, αλλά με μια λεπτομέρεια: Θα πρέπει να κάνεις τα προς το ζην και να δουλεύεις σε μια δουλειά που είσαι άριστος. Το να είσαι τέλειος σε κάτι, πυροδοτεί και κρατάει το πάθος για την δουλειά. Και είναι ένας συνδυασμός πάθους και τελειότητας(και να ”ξεπατώνεσαι” στην δουλειά),το οποίο φέρνει τα χρήματα.

    douleia
    Άρχισα την καριέρα μου ως εικαστικός καλλιτέχνης και μουσικός. Ξεκάθαρα τα χρήματα δεν ήταν ο κύριος παράγοντας για την επιλογή της καριέρας μου, αλλά το γεγονός ότι μου άρεσαν οι δουλειές που έκανα. Όταν αποφάσισα να δημιουργήσω την δική μου επιχείρηση και τώρα την Plum Organics, δεν βιάστηκα για να βγάλω πολλά χρήματα.

    YES

    Βάλτε πρόγραμμα, δουλέψτε σκληρά και να κάνετε μια δουλειά που να είστε καλοί και να τα δίνετε όλα στη δουλειά που κάνετε. Αυτή είναι η συνταγή για την επιτυχία. Βάζοντας ως πρωταρχικό στόχο την επιτυχία της δουλειάς και όχι τα χρήματα, θα σας οδηγήσει σίγουρα στο δεύτερο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/afta-ine-ta-akrivotera-palatia-pros-enikiasi-apo-tin-airbnb/54267



    ΣΧΟΛΙΑ