• Mononews TV

    Forbes: Γιατί η εργασία από το σπίτι είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νομίζουμε

    • NewsRoom

    Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε ριζικά την καθημερινότητά μας, ενώ με την επιβολή της καραντίνας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξεκίνησαν να εργάζονται από το σπίτι.

    Αν και πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι πρόκειται για μια «εύκολη» κατάσταση, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το Engine Insights, η εργασία από το σπίτι είναι δύσκολη για τους εργαζομένους, αλλά ακόμη περισσότερο για τους millennials και όσους ανήκουν στη λεγόμενη Γενιά Ζ.

    Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό περιοδικό Forbes, παρά το γεγονός ότι αυτές οι δύο γενιές είναι ψηφιακά γηγενείς (digital natives), το 95% των εργαζομένων της Γενιάς Ζ και το 93% των millennials παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα σε αυτή τη μετάβαση της εργασίας εξ αποστάσεως, από το σπίτι.

    Εκτός αυτού, ένα επίσης σημαντικό πρόβλημα για το 60% των Αμερικανών εργαζομένων είναι ότι αισθάνονται πως δεν έχουν πλήρη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στην επιχείρησή τους, μετά τις νέες συνθήκες που δημιούργησε η Covid-19.



    ΣΧΟΛΙΑ