• LIFE&STYLE

    Δεν φαντάζεστε πως θα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από τα καταστήματα της Domino’s Pizza

    • NewsRoom


    Η εταιρία Domino’s Pizza προσπαθεί να φέρει στον κόσμο του γρήγορου φαγητού robot, τα οποία θα κάνουν τους διανομείς. Αυτή η ιδέα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία της εταιρίας με μηχανήματα νέας και εξελιγμένης τεχνολογίας και θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ζηλανδία. Η κίνηση αυτή υποστηρίζεται με ενθουσιασμό από τις τοπικές αρχές και την κυβέρνηση ,όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της Domino’s, και παρουσίασαν το DRU (Domino’s Robotic Unit).

    Dominos-Pizza-Robot-

    Το robot θα έχει 4 ρόδες, ένα ντουλάπι για να είναι το φαγητό ζεστό και θα μπορεί να “κρατάει” πάνω από 10 πίτσες. Κινείται με μπαταρία και έχει πάνω του αισθητήρες για να αποφεύγει τα εμπόδια. Μπορεί να μεταφέρει πίτσες σε ακτίνα 20χιλιομέτρων από ένα κατάστημα πριν επιστρέψει για να γεμίσει η μπαταρία.

    DRU-Image-11

    dominos dru

    Στους πελάτες ,όταν παραγγέλνουν, θα δίνεται ένας κωδικός, τον οποίο θα εισάγουν πάνω σε ένα πληκτρολόγιο για να ξεκλειδώσουν το ντουλάπι που περιέχει την πίτσα.

    “Το DRU είναι πονηρό και αξιαγάπητο και είμαστε σίγουροι ότι μια μέρα θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας Dominos’ ”, είπε ο γενικός διευθυντής  Scott Bush του καταστήματος στη Νέα Ζηλανδία. Συνεχίζει λέγοντας ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Νέα Ζηλανδία.



    ΣΧΟΛΙΑ