• LIFE&STYLE

    Κράσαρε το App της Αpple από τα emoticons της Kardashian

    • NewsRoom


    Η νέα ιδέα της Kim Kardashian να δημιουργήσει App με δικά της emoticons κράσαρε τη διαχείριση της εφαρμογής της Apple από τη μαζική ζήτηση.

    Τα emoticons – τα οποία κοστολογούνται 1.99 δολάρια στις ΗΠΑ και 1,49 λίρες στη Βρετανία, έχουν κάνει θραύση όχι μόνο στους θαυμαστές της αλλά και στους χρήστες του internet που τα χρησιμοποιούν στα chat room των social media.

    KARDASHIAN 2

    Tα πιο δημοφιλή φυσικά είναι τα θρυλικά οπίσθια της Kardashian, το μαγιό της και η φατσούλα που τη δείχνει να κλαίει

    Οι χρήστες του iphone έχουν πάθει υστερία με τα “Kimoji” όπως συνηθίζουν να λέγονται τα νέα emoticons από τα αρχικά των Kardashians

    Οι αδελφές Kardashian – που δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν κάθε στιγμή της ζωής τους για τα δολάρια – δεν αφήνουν χαμένο ούτε ένα σημείο στίξης στο twitter, ούτε πίξελ στο Instagram. Το πρώτο πακέτο kimoji περιλαμβάνει 250 εικονίτσες.

    Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει ήδη μια εφαρμογή που κυκλοφορεί στην αγορά, το παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να ζήσετε εικονικά τη ζωή της και φημολογείται ότι έχει εισπράξει 85 εκατ. δολάρια στο πρώτο έτος κυκλοφορίας του.

    Η Kardashian αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη μέσω tweet από την Apple για την…αναστάτωση

    Στα Kimoji περιλαμβάνονται επίσης τα  παπούτσια yeezy, τα διάσημα sneakers που έχει σχεδιάσει ο σύζυγός της, Kanye West  για λογαριασμό της Adidas, ένα πιστολάκι και μία μαύρη καρδιά.



    ΣΧΟΛΙΑ