• LIFE&STYLE

    Αργύρης Πανταζάρας – Γιάννης Στάνκογλου: Μιλούν για το «Κόκκινο Ποτάμι» και τις «Άγριες Μέλισσες» (video)

    Αργύρης Πανταζάρας


    Οι πρωταγωνιστές των δύο πιο αγαπημένων σίριαλ, ο Αργύρης Πανταζάρας από το «Κόκκινο Ποτάμι» και ο Γιάννης Στάνκογλου από τις «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκαν στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ.

    Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να δεχτεί το ρόλο του Θωμά Κυπραίου, απαντά γιατί τον ξάφνιασε η επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς και για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο cast την επόμενη σεζόν. Ακόμη, περιγράφει το πώς νιώθει ως κάτοικος του κέντρου της Αθήνας τα τελευταία είκοσι χρόνια και πώς βιώνει την καθημερινότητα εκεί μαζί με την οικογένειά του. «Δεν παίζω μουσική, ρε γαμώτο, και δεν τραγουδάω. Αυτό το οποίο θα ήθελα να γίνω πραγματικά εγώ είναι ροκ σταρ. Να ‘μουν ο Ντέιβιντ Μπόουι ή ο Τομ Γουέιτς ή ο Γιάννης Αγγελάκας» (…) Έχω στο μυαλό μου τη φαντασία και το όνειρο να κάνω Οιδίποδα Τύραννο και να γράψει μουσική ο Νικ Κέιβ για την Επίδαυρο».

    Αναφορικά με τα δύο σίριαλ οι ηθοποιοί μίλησαν με θέρμη για το «Κόκκινο Ποτάμι» και τις «Αγριες Μέλισσες». Ο Αργύρης Πανταζάρας είπε: «Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Με έπεισε το “Κόκκινο ποτάμι” το αντιμετώπισα σαν πρότζεκ. Έχει να κάνει με ένα την ιστορία, ξέρουμε το τέλος του και ο Μανουσάκης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Η τηλεόραση είναι άλλες γλώσσες, είναι άλλο είδος. Δεν ήθελα να πω εύκολα “ναι”. Θα ξανάκανα τηλεόραση με αυτές τις συνθήκες. Να καταλάβει η παραγωγή ότι πρέπει να επενδύσει».

    Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε για τις Αγριες Μέλισσες: «Είναι μεγάλη τύχη ότι βρίσκομαι σε μια τέτοια δουλειά. Δεν το περίμενα ότι θα είχε αυτή την επιτυχία. Σίγουρα είχα δει το σενάριο και είχα πει πολύ ωραίο και τους συνεργάτες και τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς. Δεν το πίστευα εξαρχής τόσο πολύ λόγω του ότι ήταν καθημερινό, 4 φορές την εβδομάδα, είπα πού θα φτάσει. Ανταπεξήλθαμε όλοι οι συντελεστές και οι ρυθμοί είναι ακατάπαυστοι. Είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινό, είναι δύσκολο».

    Σε ερώτηση του Αργύρη Πανταζάρα αν θα συνεχίσει στο σίριαλ, ο Στάνκογλου απάντησε: «Είμαστε σε κουβέντες, θα τελειώσω τέλη Αυγούστου, βλέπουμε», με τον Πανταζάρα να απαντά: «Εμένα μ’ αρέσεις, θέλω να σε δω» και συνέχισε λέγοντας: «Ξέρεις τι κατάφεραν αυτές οι δύο σειρές, που έχουν διαφορές; Η αποστολή μας εμάς είναι ότι ένα επεισόδιο γίνεται μέσα σε 10 μέρες σε πολλά διαφορετικά μέρη, εσάς το δύσκολο είναι ότι μπορεί να παίρνεις το σενάριο την προηγούμενη ημέρα. Στις σκηνές οι σιωπές έχουν σημασία και για πρώτη φορά βλέπουμε στην τηλεόραση παύσεις».



    ΣΧΟΛΙΑ