• LIFE&STYLE

    Αποκαλύψεις – σοκ για Μ. Σεφερλή: «Με χαστούκιζε κανονικά»

    • NewsRoom
    Μαρκος-Σεφερλης

    Μάρκος Σεφερλής


    Νέες αποκαλύψεις, που καίνε το Μάρκο Σεφερλή, έκανε ο ηθοποιός και πρώην συνεργάτης του Γιώργος Λαμπάτος, μιλώντας στο Πρωινό και προκαλώντας τη σοκαρισμένη αντίδραση της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά, αλλά και των συνεργατών της, για τα όσα άκουσαν να ισχυρίζεται ο ηθοποιός.

    Συγκεκριμένα, οι αποκαλύψεις για τη συνεργασία του με το Μάρκο Σεφερλή ξεκίνησαν όταν είπε ότι, σε παράσταση στην οποία συνεργάζονταν, ο κ. Σεφερλής τον χαστούκιζε κανονικά επί 15 φορές σε κάθε παράσταση. Όταν ο ίδιος προσπάθησε να το συζητήσει, όπως ισχυρίστηκε, ο κ. Σεφερλής το αναγνώρισε και δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως «του ξέφυγε».

    Όπως εξιστόρησε συγκεκριμένα, «Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον «Ηλία του 16ου» στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα το ρόλο του Βέγγου κι εκείνος το ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο».

    Ερωτηθείς για την γενικότερη άποψή του για το Μάρκο Σεφερλή, ο ηθοποιός σχολίασε «Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες, γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά», ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος στη Μαίρη Αρώνη.

    Μετά την αναπαραγωγή του βίντεο της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά, σοκαρισμένη από τα όσα είχε ακούσει, σχολίασε «Αυτό που είπε για τη σφαλιάρα, έτσι όπως το είπε, με αυτή την τρεμάμενη φωνή, εμένα με έκανε να ανατριχιάσω! Κακό κλίμα μπορεί να υπάρχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αυτό με τη σφαλιάρα όμως είναι βαρύ»!

    Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Λαμπάτου και τις αντιδράσεις των μελών του Πρωινού:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Φουντώνει» η διαμάχη: Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής ζητάει 100.000 ευρώ από την Έλενα Ακρίτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσούλα Διαβάτη μιλάει για Μπέζο, Λαζόπουλο και Σεφερλή (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν μπορώ να βλέπω τον Σεφερλή, είναι τρίτης κατηγορίας ηθοποιός»



    ΣΧΟΛΙΑ