ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στον Μάρκο Σεφερλή εξαπέλυσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, σχολιάζοντας το άδοξο τέλος της συνεργασίας με τον ηθοποιό, η οποία χάλασε πριν καν αρχίσει, με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης».
«Από το Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης, δεν το συζητάω. Για εμένα ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βλέπω, μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός, κάνει αστεία σαχλαμάρες, δεν κάνει επιθεώρηση, κάνει διάφορες μπούρδες, ότι να ‘ ναι», ανέφερε η Παναγιωτοπούλου, μιλώντας σχετικά με την αντικατάσταση του Σεφερλή από τον Αλέξη Γεωργούλη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απόφασή τη να μην δει από κοντά τη θεατρική μεταφορά της Μαντάμ Σουσού από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, την οποία είχε πρωτοπαίξει στην ΕΡΤ πριν πολλά χρόνια.
«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν ήθελε να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως ήταν άβολο και για τις δύο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Ισχυρή έκρηξη μετά από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε βενζίνη (Βίντεο)
- Αίγινα: Ακατάλληλο για όλες τις χρήσεις το νερό – Τι έδειξαν οι αναλύσεις
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
- ΕΕ: Ανοίγει εκ νέου τον φάκελο «εμπορική συμφωνία» με τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.