• LIFE&STYLE

    Αποκάλυψη στο Survivor: Η Σπυροπούλου καυγάδισε με συμπαίκτες της

    • Νίκη Καξερή
    σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Σε αποκαλύψεις σχετικά με παίκτες της ομάδας των Διασήμων προχώρησε η Κατερίνα Χαλικιά, που βρέθηκε στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την ψήφο της Ξένιας, που είχε ως αποτέλεσμα την έξοδό της από το παιχνίδι, αλλά και για έναν καυγά μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με συμπαίκτες της.

    Σύμφωνα με την πρωταθλήτρια μπάσκετ, η Ξένια την έθεσε σε υποψηφιότητα, έπειτα από υποδείξεις συμπαικτών της και όχι επειδή ήταν προσωπική της επιλογή.

    Ακόμη, αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε καυγαδίσει με τους Διασήμους, πίσω από τις κάμερες, όταν εκείνη ήταν υποψήφια προς αποχώρηση και εκείνοι δεν ήθελαν να να αγωνιστεί.

    Η παρουσιάστρια διαφώνησε έντονα, καθώς όπως υποστήριξε, εφόσον ήταν υποψήφια, θα μπορούσε εκείνο το αγώνισμα να είναι το τελευταίο της.

    «Δεν έπαιξε εκείνη την ημέρα, ενώ ήθελε. Εκεί υπήρξε μια ρήξη, όχι μπροστά στις κάμερες, έγινε ένας τσακωμός. Υπήρξε έντονη ρήξη μεταξύ της Κωνσταντίνας και μιας άλλης παίκτριας. Είχαν έναν πολύ έντονο τσακωμό», είπε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

    σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αναβρασμός στους Μαχητές μετά την αποχώρηση της Μαρίνας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαιώθηκε η Κοκαλίτσα για τις κλίκες στο Survivor! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγική σύμπτωση: Ο Ορακλός του Nomads είχε μιλήσει για τον σύντροφο της Μαρίνας του Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ