• LIFE&STYLE

    Αποχώρηση-σοκ στο Survivor! Πώς αντέδρασαν οι παίκτες (video)


    Έπειτα από μια εκπληκτική εμφάνιση που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν ο παίκτης που αποχαιρέτησε χθες το ταξίδι στο Survivor.

    Ο αρχηγός των Κόκκινων βρέθηκε υποψήφιος δίπλα στον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη, με το τηλεοπτικό κοινό να του δίνει, όπως αποδείχτηκε, τις λιγότερες θετικές ψήφους και τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι είναι εκείνος που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

    Πρόκειται για μια έκπληξη, που αιφνιδίασε ακόμα και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έμειναν άφωνοι με την εξέλιξη.

    Αν και την τελευταία εβδομάδα, ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν αδύναμος, καθώς είχε καταρρεύσει σωματικά, στο αγώνισμα της επικοινωνίας χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα, καθώς κυνήγησαν πολύ αυτή τη νίκη.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού και μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, ο Κοψιδάς δήλωσε:

    «Ρίσκαρα και έχασα. Χαίρομαι γιατί θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους και θα φάω όμορφα φαγητά. Θα δω τις γάτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ.

    Και χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε ο κόσμος το τι θέλει να βλέπει. Δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που είναι ευθύτητα, ειλικρίνεια, αλήθεια, εντιμότητα, ακεραιότητα, υγεία, ηθική. Θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκα, τσακωμούς, κακίες…

    Χαίρομαι οπότε που θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή. Παίρνω υπέροχες εικόνες μαζί μου. Στενοχωριέμαι για την ομάδα μου γιατί προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά πλέον θα συνεχιστεί αυτό».

    Κοψιδάς vs Αλέξης:

    Το έπαθλο επικοινωνίας:

    Κανείς δεν ήθελε να δει τον Κοψιδά να αποχωρεί:

    Νέα ένταση στο Συμβούλιο:

    Τα γέλια των παικτών:

    Η αποχώρηση του Κοψιδά:

    Διαβάστε επίσης:

    Πρεμιέρα με εντυπωσιακή πρωτιά για τη Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη

    Εριέττα Κούρκουλου: Η σχέση της με τον σύζυγό της και η επιθυμία της να γίνει μητέρα

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ