• LIFE&STYLE

    Αποχώρηση-σοκ στο Survivor και τα μεγάλα ντέρμπι! (video)

    Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την ελληνική ομάδα του Survivor


    Τεράστιο ντέρμπι που κόβει την ανάσα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Με τελικό σκορ 10 – 9 η ελληνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει το λαχταριστό έπαθλο φαγητού και να απολαύσει ο κάθε παίκτης της από ένα κομμάτι κιμαδόπιτα και κέικ.

    Στο δεύτερο αγώνισμα που απαιτούσε συνεργασία παικτών, οι δύο ομάδες έπαιξαν για ένα νοστιμότατο γεύμα: κοτόπουλο με τηγανιτές πατάτες. Ο αγώνας και πάλι εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι στο οποίο και πάλι οι Έλληνες νίκησαν με την Κατερίνα Δαλάκα να τελειώνει το παιχνίδι και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα της σημειώνοντας το 10 – 9.

    Όσον αφορά στις σχέσεις των παικτών, ένταση επικράτησε στο ελληνικό «στρατόπεδο» με τον Τόνι να δείχνει φανερά ενοχλημένος με τους συμπαίκτες του και να παραπονιέται ότι νιώθει μόνος του, καθώς την Δευτέρα που κέρδισε το πολυτελές αυτοκίνητο δεν πανηγύρισαν μαζί του.

    Από την άλλη, η τουρκική ομάδα βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο Συμβούλιο του Νησιού, καθώς έχασε ένα μέλος της ομάδας της. Αν και όλοι περίμεναν ότι θα αποχωρήσει ο Ατακάν ο οποίος έλαβε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες του και το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο υπήρξε τραυματίας, το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλα σχέδια.

    Εκείνος που τελικά αποχώρησε ήταν ο Χακάν με τους Ατακάν και Μπόρα να παραμένουν ασφαλείς και να συνεχίζουν το ταξίδι της επιβίωσης.

    Βέβαια, οι Τούρκοι δεν έκρυψαν την έκπληξή τους στο άκουσμα του αποτελέσματος.

    Ο Χακάν δήλωσε λίγο πριν αποχωρήσει και αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του:

    «Είχα πολλά πράγματα να προσφέρω ακόμα. Πιστεύω ότι αποχωρώ πρόωρα. Απέκτησα πολύ όμορφες εμπειρίες. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλος αλλά και η αρχή για πολλά άλλα πράγματα.

    Δεν υπάρχει ηλικία στην οποία σταματάς να μαθαίνεις, έμαθα πολλά πράγματα εδώ. Γνώρισα πολύ όμορφους ανθρώπους. Εάν έκανα κάτι σε κάποιον, να με συγχωρέσει. Έχω να πω δυο λόγια στην Μπουσρά. Με ψήφισε γιατί πίστευε ότι δεν θα φύγω.

    Εν τέλει σήμερα αποχώρησα. Την αφήνω αντιμέτωπη με τις τύψεις της και την ομάδα. Ας έχει καλή τύχη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβα» στο Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης «πρόδωσε» την είσοδο νέας παίκτριας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Απίστευτες ατάκες από οντισιόν που δεν είδαμε ποτέ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Caitlyn Jenner: Ποζάρει στο Καλλιμάρμαρο και θυμάται το χρυσό στους Ολυμπιακούς



    ΣΧΟΛΙΑ