Ανατροπές και εκπλήξεις είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Παναγιώτη να κερδίζει την κάρτα της ασυλίας και να αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού.
Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών και ανακοίνωσαν τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση, οι οποίοι ήταν ο Αντώνης, η Ανούς, η Κωνσταντίνα και ο Παύλος, ωστόσο, ο Παναγιώτης αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας του και να σώσει τον τελευταίο με αποτέλεσμα στη θέση του να μπει η Μαρίνα.
Οι τέσσερις υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν και να εκτελέσουν μια ιδιαίτερα απαιτητική συνταγή γλυκού, μια τάρτα φυστίκι με βανίλια και βατόμουρο.
Έπειτα από την αξιολόγηση των κριτών, ο παίκτης που δεν κατάφερε να τους εντυπωσιάσει ήταν ο Αντώνης Μητρόπουλος, ο οποίος και αποχώρησε από τον διαγωνισμό του MasterChef.
Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου 24/3:
Διαβάστε επίσης:
«Cook Beef»: Τι μαγειρεύουν οι «MasterChef» Βαρθαλίτης, Γλωσσίδης, Λιχανίδης, Σαρρής και Θωμάς
Στο «κόκκινο» η ένταση στο Survivor – Οι υποψήφιοι και η ανακοίνωση για την Ένωση (video)
Μαρίνα Πατούλη: Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο πρόσωπο, το προσπερνώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας, ο βασιλιάς θεατής και τα μοντέλα-βάζα: Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου δεν απογοήτευσε
- Λειψυδρία: Τέλος του 2026 ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο «Εύρυτος» άνω των 500 εκατ.
- Κουτσουρέλη-Παπαρίδου: Στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη Unisystems-ΣΕΠΕ
- Ρωσικό πετρέλαιο: Πώς ο σκιώδης στόλος «έσωσε» τις εξαγωγές – Αυξημένοι όγκοι, αλλά λιγότερα στο ταμείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.