• LIFE&STYLE

    Αποχώρησε η Σουζάνα από το GNTM – Πώς αντέδρασαν τα μοντέλα (video)

    • NewsRoom


    Συγκίνηση και εντάσεις είχαμε στο GNTM, το βράδυ της Τρίτης, με την αποχώρηση της ημέρας.

    Τα μοντέλα βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για μία ακόμη δοκιμασία. Συγκεκριμένα, οι 16 υποψήφιες, έπρεπε να οπτικοποιήσουν το όραμα του κριτή και σχεδιαστή Άγγελου Μπράτη.

    Προκειμένου να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα «μεταμορφώθηκαν» σε «bratis girls», παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή!

    Επίσης, τα κορίτσια μετά έπρεπε να παρουσιάσουν τα ρούχα μιας συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το Greece’s Next Top Model.

    Στη φωτογράφιση, που ακολούθησε, η Άννα Χατζή είχε ασυλία, καθώς στη δοκιμασία της Δευτέρας είχε την καλύτερη δοκιμασία, και έτσι ακόμα και αν είχε τη χειρότερη επίδοση δεν θα αποχωρούσε από το GNTM 2.

    Οι κριτές κρίνοντας και τις τρεις φάσεις της δοκιμασίας (πασαρέλα, χορογραφία και φωτογράφιση) αποφάσισαν να αποχωρήσει η Σουζάνα Κουόλ, η οποία συγκινημένη αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα μοντέλα.

    Οι «FF» έκλαψαν με λυγμούς, καθώς η Σουζάνα ήταν η πρώτη κοπέλα από την παρέα τους που αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό, ενώ όπως ήταν φυσικό τόσο τα υπόλοιπα κορίτσια όσο και οι χρήστες του Twitter πανηγύρισαν με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά.

    Βέβαια, το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας, που προβλήθηκε αμέσως μετά το τέλος, έδειχνε την Σουζάνα να βρίσκεται στο σπίτι, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και τις διαρροές που θέλουν την Μαρτίνα να αποχωρεί οικειοθελώς και την Σουζάνα να επιστρέφει.

    Αντιδράσεις από το Twitter:



    ΣΧΟΛΙΑ