Μια απίστευτη γκάφα έκανε στο Instragram ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα με μια ανάρτηση «πέθανε» την γνωστή ηθοποιό, Ειρήνη Παππά.
Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έτσι ο κ. Ψινάκης θεωρώντας πως έφυγε από τη ζωή την αποχαιρέτησε με ένα μακροσκελές Post. Όταν, βέβαια, κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει έσπευσε να διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένα διαφορετικό ταξίδι του μέλιτος: Ποιον προορισμό επέλεξαν οι Τανιμανίδης-Μπόμπα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Κορακάκη: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν κατάλαβε ότι κέρδισε το χρυσό! (pic+video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αύγουστος Κορτώ «απαντά» στο αντιεμβολιαστικό κίνημα: Τα φάρμακα έσωσαν τη ζωή μου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ειρήνη Παππά: Η γυναίκα – Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Δεν θα κατασκευάσουμε ατομική βόμβα, αλλά δεν θα σταματήσουμε τον εμπλουτισμό ουρανίου
- Συνολικά 46 τα κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά
- Εσμαΐλ Μπαγαΐ (Ιρανικό ΥΠΕΞ): «Η κατάσταση στον Λίβανο θα είναι το «βασικό» θέμα των συνομιλιών σήμερα στην Ελβετία»
- Ραφήνα: Προσωρινή απαγόρευση απόπλου του Hyperspeed Jet 4 μετά από πρόσκρουση κατά την πρόσδεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.