• LIFE&STYLE

    Άννα Κορακάκη: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν κατάλαβε ότι κέρδισε το χρυσό! (pic+video)

    • NewsRoom
    anna korakaki


    Η Άννα Κορακάκη μάς έχει κάνει πολλές φορές περήφανους και έχει φέρει νίκες που μας έχουν κάνει να αισθανθούμε μοναδική συγκίνηση.

    Προ ολίγων ημερών έφερε μία ακόμη σημαντική νίκη, αφού διαγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων, στην Τσανγκγουόν της Ν. Κορέας.

    Επίσης, κέρδισε και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου με σκορ 241,1. Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Άννα Κορακάκη αναδεικνύεται πρωταθλήτρια κόσμου στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μ., εφόσον στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχε ως νεάνιδα.

    Ο φακός κατάφερε να απαθανατίσει την απίστευτη αντίδρασή της την στιγμή που συνειδητοποίησε πως κέρδισε το χρυσό! Ο ενθουσιασμός της όταν κατάλαβε πως έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι μοναδικός. Το όμορφο αυτό στιγμιότυπο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι ανέβασε τη φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Η στιγμή που γίνεσαι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Αύγουστος Κορτώ «απαντά» στο αντιεμβολιαστικό κίνημα: Τα φάρμακα έσωσαν τη ζωή μου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Βίσση: Λίγο έλειψε να χάσει τη μητέρα της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίκυ Κουλιανού: Πανέμορφη και με υπέροχα πόδια στα 51 της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ