• LIFE&STYLE

    Απεβίωσε ο Άντριαν Κρονάουερ

    κροναουερ-ουιλιαμς

    Άντριαν Κρονάουερ και Ρόμπιν Ουίλιαμς


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Άντριαν Κρονάουερ, ο ραδιοφωνικός παραγωγός που ενσαρκώθηκε από τον Ρόμπιν Ουίλιαμς στο θρυλικό «Καλημέρα Βιετνάμ».

    Όπως και ο χαρακτήρας της ταινίας, ο Κρονάουερ ήταν επισμηνίας της αμερικανικής αεροπορίας και ραδιοφωνικός παραγωγός στη Σαϊγκόν το 1965 και 1966 και έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον ενθουσιώδη πρωινό χαιρετισμό του στους ακροατές παίζοντας ροκ εν ρολ κομμάτια για την εμψύχωση των αμερικανικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Βιετνάμ.

    Γεννήθηκε στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια τον Σεπτέμριο του 1938, από πατέρα μεταλλεργάτη και μητέρα δασκάλα. Αθεράπευτος φαν της παρουσίασης καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, σε ηλικία μόλις 12 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ένα παιδικό τηλεοπτικό κανάλι.

    Όταν μπήκε στο πανεπιστήμιο της πόλης του στη δεκαετία του 1950 αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του φοιτητικού ραδιοφωνικού σταθμού και συνεργάστηκε με τοπικούς παρουσιαστές κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πίτσμπουργκ και αργότερα στην Ουάσινγκτον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι συμβαίνει τελικά με την Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλίας Γκότσης – Γιώργος Αγγελόπουλος: Συνάντηση κορυφής για τους νικητές του Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα φωτογράφιση για την Ελεονώρα Μελέτη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ