• LIFE&STYLE

    Η Άντζελα Δημητρίου παίρνει νυχτοκάματο 200 ευρώ!

    αντζελα δημητριου

    Άντζελα Δημητρίου, τραγουδίστρια


    Στα 200 ευρώ έπεσε η αμοιβή της κας. Άντζελας Δημητρίου, της Λαίδης του ελληνικού πενταγράμμου, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο επίσημο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται στον Αλμυρό Βόλου. Η κρίση, όπως φαίνεται, οδήγησε την κα. Δημητρίου στην επαρχία προκειμένου να εξασφαλίζει τα προς το ζην.

    Παλαιότερα, οι απολαβές των τραγουδιστών ήταν κατά πολύ υψηλότερες και για μια και μόνο εμφάνιση αμείβονταν με πολλές χιλιάδες ευρώ. Φαίνεται πως η εξαθλιωμένη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, μετά από τα εξαντλητικά χρόνια των μνημονίων, έχει φέρει την κατάσταση εκτός ελέγχου. Η κα. Δημητρίου, εκτός από το τραγούδι, έχει ασχοληθεί και με διαφημίσεις γνωστών εταιρειών, προκαλώντας σάλο. Βέβαια, όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες, τότε η αμοιβή της ήταν αρκετά υψηλή, γεγονός που δεν μπορούσε η ίδια να αγνοήσει παρά την όλη έλλειψη αισθητικής που τις χαρακτήριζαν.

    Το πιο πρόσφατο επεισόδιο γράφτηκε στο Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αλμυρός, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η κα. Δημητρίου. Το βράδυ της Πέμπτης, μετά την έφοδο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) που προχώρησε σε έλεγχο για να εξακριβώσει αν τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες, μπήκε λουκέτο 48 ωρών, αφού το κλιμάκιο της υπηρεσίας διαπίστωσε ότι δεν είχαν εκδοθεί οι 65 αποδείξεις για τους πελάτες του μαγαζιού.

    Έτσι, η ΓΓΔΕ προχώρησε σε 48ωρο κλείσιμο του μαγαζιού, ενώ την ίδια στιγμή το συμβόλαιο της γνωστής τραγουδίστριας διερευνάται εξονυστικά προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν παρανομίες, καθώς η πολύ μικρή αμοιβή της κας. Δημητρίου θεωρείται ήδη αρκετά ύποπτη.

    Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζεται ότι, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, μόλις λίγες ημέρες μετά την υπογραφή τη διάταξης για άμεσο λουκέτο στα καταστήματα, διατηρώντας τη σκληρή στάση του απέναντι στους φοροφυγάδες, προχώρησε στην εφαρμογή του νόμου σε μια μεγάλη κάβα στα Άνω Πατήσια και στην περίφημη ταβέρνα Βασίλης, στην Περαία Θεσσαλονίκης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/pirros-dimas-sinechizi-tin-epithesi-avgi-para-exodiko/68305



    ΣΧΟΛΙΑ