• LIFE&STYLE

    Αντρέα Μποτσέλι: Νόσησα από κορονοϊό, ήταν ένας εφιάλτης

    Αντρέα Μποτσέλι


    Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε στις αρχές Μαρτίου ο διάσημος Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι.

    Στην αποκάλυψη προχώρησε σήμερα ο ίδιος ο τενόρος, ο οποίος αν και νόσησε με ήπια συμπτώματα, χαρακτήρισε την εμπειρία του «έναν εφιάλτη», όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera.

    «Η εμπειρία μου; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Πίζα, στην Τοσκάνη.

    Ο Μποτσέλι και η σύζυγός του είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο της Πίζας για να δωρίσουν το πλάσμα τους για τις έρευνες για την Covid-19.

    «Ξεπεράσαμε την ασθένεια πολύ καλά, παρόλο που δυστυχώς χρειάστηκε να ακυρώσω πολλές συναυλίες και αυτό ήταν μια κακή εμπειρία. Ήταν σαν να ζούσα έναν εφιάλτη γιατί ένιωθα ότι δεν είχα πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Ήλπιζα να ξυπνήσω από στιγμή σε στιγμή», πρόσθεσε.

    Στις 12 Απριλίου, ένα μήνα μετά τη διαγνωστική εξέταση της 10ης Μαρτίου για τον κορονοϊό, στην οποία βρέθηκε θετικός, ο τενόρος έδωσε συναυλία στο Duomo του Μιλάνου, τον μεγάλο καθεδρικό ναό της οικονομικής πρωτεύουσας της χώρας.

    Η συναυλία με τίτλο «Μουσική για την ελπίδα» οργανώθηκε για το Πάσχα και κατά τη διάρκειά της ο καλλιτέχνης έψαλε μόνος μέσα στον καθεδρικό ναό ύμνους και μελωδίες της εκκλησιαστικής μουσικής.



    ΣΧΟΛΙΑ