• LIFE&STYLE

    Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Λαμπερά χαμόγελα και καλοί φίλοι στην ονομαστική γιορτή της κόρης τους

    Υβόννη Μπόσνιακ, Μαρία Μπεκατώρου, Χάρης Σιανίδης, Αντώνης Ρέμος


    Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο και την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς γιόρταζε η κόρη τους, Ελένη είχε την ονομαστική της εορτή.

    Με αφορμή το ευχάριστο γεγονός, ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια μόδας οργάνωσαν μία μικρή γιορτή για τιμήσουν την κόρη τους, καλώντας λίγους και καλούς φίλους τους στο σπίτι τους, στα νότια προάστια.

    Οι γονείς της, λοιπόν, κάλεσαν μερικούς από τους πιο στενούς τους φίλους και διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη Μπόσνιακ και οι λίγοι εκλεκτοί καλεσμένοι μαζεύτηκαν στον κήπο και γιόρτασαν δίπλα στην πισίνα τη γιορτή της μονάκριβης κόρης τους.

    Υβόννη Μπόσνιακ, Μαρία Μπεκατώρου, Χάρης Σιανίδης

    Η γιορτή είχε μπουφέ με λαχταριστές σαλάτες και κρέας.

    Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η νονά της μικρής, Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και ο στενός φίλος του τραγουδιστή, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος επίσης γιόρταζε και συνοδευόταν από την σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Χάρης Σιανίδης και ο Δημήτρης Σκουλός.

    Το διάσημο ζευγάρι είχε φροντίσει φυσικά να διασκεδάσει και τους μικρούς φίλους της παρέας, καθώς ένας κλόουν ανέλαβε να απασχολήσει και να ψυχαγωγήσει τα παιδιά.

    Τόσο το ζευγάρι, όσο και οι καλεσμένοι ανήρτησαν διάφορα στιγμιότυπα από την γιορτή στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, επιτρέποντάς μας να πάρουμε μία γεύση από το πώς πέρασαν.

    Στην γιορτή της μικρής Ελένης, της κόρης του Αντώνη Ρέμου



    ΣΧΟΛΙΑ