Σε διακοπές βρίσκονται αυτή την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη Μπόσνιακ και η μικρή τους κόρη, Έλενα, μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα εμφανίσεων του τραγουδιστή στην Αθήνα, αλλά και την περίφημη συναυλία του στο Nammos της Μυκόνου.
Οι διακοπές συνεχίζονται για την οικογένεια, που απολαμβάνει χαλαρές στιγμές. Στο πλαίσιο αυτό, η γλυκιά μανούλα, Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια «καλημέρα», την οποία συνόδευσε με μία τρυφερή εικόνα. Συγκεκριμένα, φωτογράφησε την κόρη της, Ελένη, η οποία όπως θα δείτε έχει μεγαλώσει αρκετά. Η μικρή πόζαρε στον φακό της μαμάς με καλοκαιρινή διάθεση, ενώ τα σχόλια και τα likes «έπεσαν» βροχή.
Δείτε τη φωτογραφία:
https://www.instagram.com/p/B05R9q8jweZ/?utm_source=ig_embed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας, ο βασιλιάς θεατής και τα μοντέλα-βάζα: Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου δεν απογοήτευσε
- Λειψυδρία: Τέλος του 2026 ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο «Εύρυτος» άνω των 500 εκατ.
- Κουτσουρέλη-Παπαρίδου: Στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη Unisystems-ΣΕΠΕ
- Ρωσικό πετρέλαιο: Πώς ο σκιώδης στόλος «έσωσε» τις εξαγωγές – Αυξημένοι όγκοι, αλλά λιγότερα στο ταμείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.