• LIFE&STYLE

    Αντώνης Ρέμος: Αναβάλλονται οι εμφανίσεις του στο NOX

    • NewsRoom
    Αντώνης Ρέμος: Αναβάλλονται οι εμφανίσεις του στο NOX

    Αντώνης Ρέμος


    Ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αναβολή των εμφανίσεων του στο νυχτερινό κέντρο NOX.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής προχώρησε σε αρκετές συζητήσεις, προτού αποφασιστεί η καλύτερη δυνατή λύση. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσίευση του Αντώνη Ρέμου γράφει:

    «O Όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK Group) και ο Αντώνης Ρέμος, θέλοντας να συνεχίσουν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του NOX, θεωρούν ότι δεν είναι εφικτό, την προσεχή περίοδο, να συμβαδίσει η πρόταση ψυχαγωγίας που πρόσφερε, με τις υπάρχουν κυβερνητικές διατάξεις και τα μέτρα που ορίζει ο νόμος κατά του Covid-19.

    Για να μείνουμε πιστοί στη μοναδική εμπειρία του NOX, μετά τα απανωτά sold out από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, αναμένουμε την άρση των μέτρων, έτσι ώστε να ξαναζήσουμε μοναδικές στιγμές χωρίς περιορισμούς!».

    Τα μέτρα που ισχύουν για τη διασκέδαση απαιτούν την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και υποχρεωτική χρήση μάσκας, τηρουμένων των προδιαγραφών των μέτρων για όλες τις δραστηριότητες, από το προσωπικό, καθώς και από τους πελάτες κατά την προσέλευση, αποχώρηση και μετακίνηση εντός του καταστήματος.

    Ειδικώς το προσωπικό φέρει μάσκα μόνο υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή N95) ή εναλλακτικά διπλή μάσκα (χειρουργική και υφασμάτινη). Μέχρι έξι (6) άτομα ανά τραπέζι.

    Οι μουσικοί τηρούν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον ενός (1) μέτρου. Οι τραγουδιστές και οι επαγγελματίες χορευτές παραμένουν στον χώρο της πίστας κατά τη διάρκεια της ερμηνείας τους και δεν αναμειγνύονται με το κοινό στα τραπεζοκαθίσματα».

    Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ