• LIFE&STYLE

    ΑΝΤ1: Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός του Dancing with the Stars!

    • NewsRoom


    Τα 5 αστέρια που θα διαγωνιστούν στον Ημιτελικό:  Ευρυδίκη Βαλαβάνη –Βαγγέλης Κακουριώτης–Μυριέλλα Κουρεντή–Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός…

    Μόνο τρεις παίκτες θα περάσουν στο Μεγάλο Τελικό!

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ

    ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΓΚΑΛΕΝΑ ΒΕΛΙΚΟΒΑ,ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

    BACKSTAGE: ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

    GUEST ΚΡΙΤΗΣ: ΗΣΑΪΑΣΜΑΤΙΑΜΠΑ (ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ DWTS 4)

    Μοναδικές χορευτικές εκπλήξεις, σασπένς, δράση και δυνατές στιγμές για τους τηλεθεατές φέρνει ο Ημιτελικός του “Dancing with the Stars”, αυτή την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

    Τα πέντε αστέρια μας, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βαγγέλης Κακουριώτης,  Μυριέλλα Κουρεντή, Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός θα εκτελέσουν δύο διαφορετικές χορογραφίες με τον παρτενέρ τους. Καθοριστικό ρόλο στην τελική τους κατάταξη θα παίξει η χορογραφίατης επιλογής τους, στην οποία θα επιλέξουν το «Τραγούδι και το χορό, που θα τους πάει στον Τελικό».

    Guest σε αυτό το live, θα είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο νικητής του “Dancing with the Stars 4” επιστρέφει «δυνατά» στη σκηνή του χορευτικού show,για να δώσει τη δική του χορευτική κριτική,πλαισιώνοντας την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Γιώργο Λιάγκα.

    Ησαΐας Ματιάμπα

    Όπως είδαμε και στο προηγούμενο live, ο βαθμός δυσκολίας, οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις αυξάνονται. Η ψήφος του κοινού καθοριστική! Το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί. Οι δύο διαγωνιζόμενοι που θα έρθουν τελευταίοι στησυνολική κατάταξη (βαθμολογία κριτών και ψηφοφορία κοινού) θα διαγωνιστούν στο Danceoff, από την οποία οι κριτές θα αποφασίσουν ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα πάει στον Τελικό.

    Επομένως, το εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό, θα πάρουν μόνο τρεις!

    Guests, εντυπωσιακές χορογραφίες και μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα, μας περιμένουν αυτή την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1, σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό!

    Μη λείψει κανείς!

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, MakeAWish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

    Το 11880 είναιΧορηγόςτου “Dancing with the Stars”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ANT1: Ανοδική πορεία για το Δελτίο Ειδήσεων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Προβολή του ντοκιμαντέρ «#Γυναίκα» στην εκπομπή VICE Specials



    ΣΧΟΛΙΑ