• LIFE&STYLE

    Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγραψαν ιστορία στη σκηνή του J2US – Το ντουέτο, το φιλί και η «ανακωχή»

    • NewsRoom

    Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή


    Μια ιστορική βραδιά έμελλε να είναι η χθεσινοβραδινή, καθώς η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή και χάρισαν μια από τις πιο μαγικές στιγμές, αποδεικνύοντας ότι το 2020 επεφύλασσε και όμορφες εκπλήξεις.

    Θαυμαστές και μη των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών συντονίστηκαν από νωρίς στο μουσικό τάλεντ σόου του OPEN, Just the 2 of Us προκειμένου να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνάντηση.

    Στις 12 ακριβώς, η τεράστια Άννα Βίσση εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US και εκτέλεσε την μεγάλη επιτυχία της «Δώδεκα», ενώ από κάτω την αποθέωναν τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, μεταξύ των οποίων, ήταν και η Δέσποινα Βανδή, η οποία, μάλιστα, ανέβασε Instagram Story, γράφοντας «Μόνο @annavissiofficial». Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες μεγάλος ντόρος έγινε, καθώς οι δύο τραγουδίστριες πάτησαν -επιτέλους- το follow button στο Instagram, όπου έγιναν διαδικτυακές φίλες.

    Αφού ολοκλήρωσε το κομμάτι, η Άννα Βίσση απευθύνθηκε στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, αλλά και την κριτική επιτροπή προκειμένου να τους χαιρετήσει ξεχωριστά. Όταν έφτασε η σειρά της Δέσποινας Βανδή, η Άννα Βίσση είπε «Δέσποινα… γύρνα ξανά», κάνοντας αναφορά στην επιτυχία του Νίκου Καρβέλα.

    Μια άκρως «ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα» μετατράπηκε σε μια μαγική μουσική συμφωνία στη σκηνή του J2US, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν αγκαλιασμένες μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

    Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος, όταν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή φιλήθηκαν στο στόμα, θυμίζοντας κάτι από Μαντόνα και Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα MTV Video Music Awards του 2003.

    Εκτός από όμορφες μουσικές στιγμές, οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν και απολαυστικούς διαλόγους, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως η πρώτη συνάντησή τους έγινε στο σπίτι του, όπου τους πρότεινε να εμφανιστούν μαζί στον τελικό του J2US.

    Κάπως έτσι, μια μακροχρόνια «κόντρα» έλαβε τέλος αναστατώνοντας το Twitter, όπου η #AnnaVissi και το #J2US βρέθηκαν στα κορυφαία trending topics στην Ελλάδα, ενώ η Βίσση βρέθηκε στη θέση #30 των Δημοφιλέστερων Θεμάτων παγκοσμίως.

    Τόσο η Άννα όσο και η Δέσποινα ευχαρίστησαν η μία την άλλη για τη συνεργασία, με την πρώτη να δίνει υπόσχεση και για μια ακόμη μελλοντική συνεργασία. Μάλιστα, έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους, με την Άννα να παραδέχεται ότι «showbiz είναι αυτή, ίντριγκες ήταν, εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας!».

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

    Survivor: Αυτοί είναι οι 20 Διάσημοι και Μαχητές



    ΣΧΟΛΙΑ