• LIFE&STYLE

    Ανήλικος κρατούμενος έστειλε γράμμα σε πρώην παίκτη του Survivor (pics)

    • NewsRoom


    Ένα συγκινητικό γράμμα έλαβε ο πρώην παίκτης του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία, Δημήτρης Μαργαρίτης για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Δημήτρης που είναι δεσμοφύλακας στις φυλακές Κορυδαλλού, αποχώρησε, μετά από μόλις μία εβδομάδα συμμετοχής του στο Survivor, λόγω σοβαρού τραυματισμού.

    Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο ίδιος έλαβε ένα γράμμα από έναν ανήλικο κρατούμενο των φυλακών στο οποίο o αποστολέας παρηγορεί τον παίκτη και εκφράζει την υποστήριξη και την αγάπη του για εκείνον.

    Ο πρώην παίκτης μοιράστηκε το γράμμα στο Instagram και έγραψε:

    «Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το Survivor. Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε».

    Το γράμμα του κρατούμενου:

    «Κύριε Δημήτρη μην στεναχωριεστε που φύγατε τόσο νωρίς από το Survivor, για την οικογένειά σας, όπως και για μας τους φίλους σας όπως και εγω, ξέρουμε ότι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό. Παρόλο που ήσουν τραυματισμένος, συνέχισες να αγωνίζεσαι για την οικογένειά σου, τους φίλους σου αλλά και για μένα.

    Ξέρουμε ότι είσαι νικητής για όλους εμάς. Είσαι νικητής και αν έμενες στο Survivor και δεν είχες τραυματιστεί θα τους είχες νικήσει όλους. Η οικογένειά σου, οι φίλοι όπως και εγώ είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα και επίσης σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε σε οτιδήποτε κάνεις.

    Στην οικογένειά σου, στους φίλους σου όπως και σε εμένα, μας λείπει πολύ, μας λείπει το χαμόγελό σου. Μπορεί να μην έχω έρθει σπίτι σου ή να μην έχουμε βγει για καφέ, αλλά για μένα, στην καρδιά μου μέσα, σε θεωρώ φίλο μου. Ελπίζω να θες να προσθέσεις και εμένα στους φίλους σου.

    Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, με πολλή αγάπη» ανέφερε το γράμμα του κρατούμενου».

    Δημήτρης Μαργαρίτης: Πρώην πρωταθλητής δεκάθλου και εκπαιδευτής MMA

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη στο Shopping Star: Πότε θα δούμε την Ζενεβιέβ και τον Άγγελο Μπράτη (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 21 υποψήφιοι MasterChef! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πασίγνωστος µπον βιβέρ της Μυκόνου έκανε τη «μεγάλη ζωή» με μοντέλα από τα έσοδα των ληστειών



    ΣΧΟΛΙΑ