• LIFE&STYLE

    Ανδρέας Γεωργίου: Στην έπαυλη της Κάθριν Κέλι Λανγκ στο Λος Άντζελες

    • NewsRoom

    Η Κάθριν Κέλι Λανγκ με τον σύντροφό της, Ντόμινικ Ζοίντα και ο Ανδρέας Γεωργίου με τον συνεργάτη του, Κούλλη Νικολάου


    «Η ζωή είναι απρόβλεπτη». Με αυτή την φράση σχολίασε ο Ανδρέας Γεωργίου το ταξίδι του στο Λος Άντζελες, όπου αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα για την «θρυλική» αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία».

    Μετά τη συνεργασία του στις «8 Λέξεις» με την Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια, Κάθριν Κέλι Λανγκ ή Μπρουκ -όπως είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό- ο Ανδρέας Γεωργίου εξασφάλισε έναν guest ρόλο στο «Τόλμη και Γοητεία».

    Γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Πόλη των Αγγέλων, μαζί με τον συνεργάτη του, Κούλλη Νικολάου.

    Μάλιστα, η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός τους υποδέχτηκε την Κυριακή, στην έπαυλή της, όπου απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά.

    Με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό για σέλφι, τις οποίες ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, η Κάθριν Κέλι Λανγκ.

    «Ξαναβρεθήκαμε!! Τι καλά που έχω εδώ τον Ανδρέα, τον Κούλλη, τον Μάριο, οι οποίοι ήρθαν από την Ελλάδα», έγραψε η τηλεοπτική Μπρουκ.

    Από την μεριά του, ο ταλαντούχος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την ιστορική πινακίδα του Χόλιγουντ.

    Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου θα προβληθούν στις αρχές του 2020, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει, λόγω συμβολαίου, λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

    Η Κάθριν Κέλι Λανγκ με τον σύντροφό της, Ντόμινικ Ζοίντα και ο Ανδρέας Γεωργίου με τον συνεργάτη του, Κούλλη Νικολάου



    ΣΧΟΛΙΑ