• LIFE&STYLE

    Αναβρασμός στην ΕΡΤ: Παραιτήθηκε γνωστός παρουσιαστής-Τέλος η εκπομπή

    • NewsRoom


    Μια ακόμη ανατροπή έρχεται στην ΕΡΤ μετά το τέλος της εκπομπής της κ. Ακριβοπούλου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε την παραίτηση του στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής.

    Τίτλοι τέλους, για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρώτη Είδηση» . Ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Παναγιωτόπουλος, αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές.

    Στον δημοσιογράφο προτάθηκε να συνεχίσει σε άλλη ώρα ζώνης, αλλά το αρνήθηκε, φυσικά όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο των γενικών ανακατατάξεων, που συμβαίνουν στην ΕΡΤ.

    Όπως είπε ο ίδιος, του προτάθηκε να αναλάβει άλλη ζώνη του καναλιού, αλλά ο ίδιος δεν δέχτηκε, καθώς όπως υποστήριξε «δεν είναι εξάρτημα». «Δεν είμαστε όλοι για όλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

    «Πέφτουν οι τίτλοι τέλους, για μένα τουλάχιστον στην πρωινή ζώνη. Θα πω ένα ευχαριστώ, έτσι γίνεται συνήθως, στις διοικήσεις της ΕΡΤ, που μου έδωσαν τη χαρά να βρίσκομαι στη Δημόσια Τηλεόραση και να υπηρετήσω τη δημοσιογραφία μέσα από κρίσιμες ζώνες. Να ευχαριστήσω την τωρινή διοίκηση της ΕΡΤ που αποδέχτηκε και παραδέχτηκε το ότι αυτή την πρωινή ζώνη την ανεβάσαμε σε νούμερα τηλεθέασης, είχαμε πολύ καλές κριτικές. Η απόφαση της σημερινής διοίκησης είναι να αλλάξει την πρωινή ζώνη, να την ανανεώσει και ευχαριστώ που μου προτάθηκε την υπηρετήσω σε άλλες ζώνες, με άλλους ρόλους, όμως η τελική μου απόφαση είναι να μην το κάνω, επομένως θα αποχωρήσω από την ΕΡΤ, γιατί πολύ απλά θεωρώ τον εαυτό μου όχι ως εξάρτημα το οποίο βγαίνει από το ένα κομμάτι και πάει στο άλλο, ούτε θεωρώ ότι η δημοσιογραφία είναι στη λογική της κινητικότητας. Δεν είμαστε όλοι για όλα», είπε ο δημοσιογράφος στο κλείσιμο της τελευταίας του εκπομπής στην ΕΡΤ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΡΤ: Έντονες φήμες για πρόωρους «τίτλους τέλους» για την Κ. Ακριβοπούλου και τον Σ. Καψώχα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ



    ΣΧΟΛΙΑ