• LIFE&STYLE

    Ανατροπή: Οριστικό «ψαλίδι» στην εκπομπή του Βερύκιου

    Δήμος Βερύκιος

    Δήμος Βερύκιος. Αντιπρόεδρος ALPHA TV


    Σε μια ανακοίνωση – σοκ προχώρησε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή Happy Day. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι από την ερχόμενη Τρίτη, 12 Μαρτίου, η ενότητα που έχει στην πρωινή εκπομπή του σταθμού θα περιοριστεί στο ένα τέταρτο, έναντι της μιας ώρας, που διαρκούσε έως τώρα.

    Ο Δήμος Βερύκιος παρουσίασε τη συγκεκριμένη αλλαγή ως μια απόφαση, που έλαβε, για το δικό του καλό κυρίως. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

    «09:00 με 09:15 έχω πάρει μια απόφαση, θα σας την ανακοινώσω τώρα. Γιατί όπως έλεγε και ο Χαρίλαος Φλωράκης, συσκέπτομαι με το μαξιλάρι μου. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια.

    Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη και λόγω του ότι έχω κουραστεί, να σας ανακοινώσω σε όλους σας, ότι από την επόμενη Τρίτη δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σας περισσότερο από ένα τέταρτο.

    Γιατί έχω κουραστεί Σταματινάκι μου, γιατί αυτό που σας δίνω είναι βγαλμένο από την ψυχή μου και έχει μεγάλο κόπο. Σας το λέω για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση και για να μην με πιέσει κανείς. Δεν μπορώ να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας, μία στον έναν και μία στον άλλον. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου».

    Τα άλλα σενάρια της «περικοπής»

    Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που πιστεύουν ότι η απόφαση αυτή δεν είναι τόσο του ίδιου του δημοσιογράφου, αλλά αποτελεί μια απόφαση αλλαγής πλεύσης του καναλιού, καθώς τα στελέχη είναι δυσαρεστημένα με το δημοσιογράφο, εξαιτίας των όσων λέει στον αέρα της εκπομπής.

    Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι ο εκρηκτικός χαρακτήρας του προαναφερθέντος έχει κοστίσει στο κανάλι αρκετές χιλιάδες ευρώ, μετά τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον Alpha, για ορισμένα που έχει πει στον αέρα ο Δήμος Βερύκιος.

    Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η ενότητα του Βερύκιου δε φαίνεται να άγγιζε το τηλεοπτικό κοινό τόσο, όσο η υπόλοιπη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αφού, όπως μαρτυρούν τα μηχανάκια της AGB, το κοινό γύριζε κανάλι κατά τη διάρκεια της ενότητας αυτής.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και το πάνελ της εκπομπής δε φάνηκε να έχει ενημερωθεί νωρίτερα για την αλλαγή, αφού η ανακοίνωση του Βερύκιου άφησε τους πάντες άφωνους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πόλεμος του Βερύκιου στον Alpha TV και ποιο τεράστιο fund επενδύει στην ΤΕΝΕΡΓΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός εαυτού ο Βερύκιος υπερασπίζεται τον Τσίπρα για τα… σπαταλημένα 2000 ευρώ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Alpha: Μεγάλο πρόστιμο από το ΕΣΡ στον σταθμό λόγω Δήμου Βερύκιου



    ΣΧΟΛΙΑ