• LIFE&STYLE

    Αναμένονται βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα


    Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, όμως σταδιακά θα εξασθενίσουν και από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας είναι πιθανές κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ μετά το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.

    Τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε Μακεδονία, Θράκη και βόρειο Αιγαίο και Θεσσαλία, ενώ το μεσημέρι και απόγευμα τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο και βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί με εξασθένιση προς το βράδυ.



    ΣΧΟΛΙΑ