ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, όμως σταδιακά θα εξασθενίσουν και από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας είναι πιθανές κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ μετά το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.
Τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε Μακεδονία, Θράκη και βόρειο Αιγαίο και Θεσσαλία, ενώ το μεσημέρι και απόγευμα τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο και βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί με εξασθένιση προς το βράδυ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη: Η τροπολογία που αφορά την Εκκλησία της Κρήτης τυγχάνει της έγκρισης του Οικουμενικού Πατριαρχείου
- Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Αβάσιμες εκτιμήσεις» η έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου για την Τουρκία
- Wall Street: Ψύχραιμη αντίδραση και άνοδος μετά τα καμπανάκια από τη FED – Κέρδη 10% για τη Disney, βουτιά για Alphabet
- Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Δυναμική χρονιά με καινοτομίες
