• LIFE&STYLE

    Αμαλία Κωστοπούλου: Ποια είναι η καλλονή κόρη της Μπαλατσινού, που μπήκε στο στόχαστρο και γιατί

    Η Αμαλία Κωστοπούλου με τη μητέρα της στο Μαλιμπού

    Η Αμαλία Κωστοπούλου με τη μητέρα της στο Μαλιμπού


    Σάλος επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με ανάρτηση στα social media της Αμαλίας Κωστοπούλου, κόρης της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου. Η είδηση ότι η 25χρονη Αμαλία εργάζεται ως σύμβουλος στο Υπουργείο Τουρισμού, όπου Υπουργός είναι ο σύζυγος της μητέρας της Βασίλης Κικίλιας, έγινε ταχύτατα πρώτο trend στο Twitter και προκάλεσε πολλά ερωτήματα και ποικίλα σχόλια.

    Ειδικότερα στο προφίλ της στο LinkedIn αναφερόταν ότι πλέον εργάζεται για την ελληνική κυβέρνηση ως ειδική σύμβουλος στο Υπουργείο Τουρισμού, ήδη από τον Ιούνιο του 2022. Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η ανάρτηση κατέβηκε, αλλά τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Κάποιοι, μάλιστα, πρόλαβαν και έριξαν χολή στο Διαδίκτυο, κρυμμένοι πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας, ως είθισται να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

    Η Αμαλία Κωστοπούλου στο στόχαστρο

    Τι συμβαίνει, όμως, τελικά; Δουλεύει ή δεν δουλεύει η Αμαλία Κωστοπούλου στο Υπουργείο Τουρισμού; Στη Διαύγεια δεν αναφέρεται κάτι σχετικά με την πρόσληψή της και από το Υπουργείο Τουρισμού ήρθε ηχηρή διάψευση.

    «Αναφορικά με αυτό, που κυκλοφορεί στο Twitter, για την «πρόσληψη της κόρης της Τζένης Μπαλατσινού ως ειδικής συμβούλου στο Υπουργείο Τουρισμού», η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας της με το Υπουργείο Τουρισμού», ανέφεραν κατηγορηματικά πηγές από το στενό περιβάλλον του Βασίλη Κικίλια.

    Τα screenshot που κυκλοφορούν στο Twitter
    Από το Twitter

    Τα τελευταία χρόνια η Αμαλία Κωστοπούλου ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Θα μπορούσε, παρόλα αυτά, να έχει διοριστεί στο Υπουργείο κι ας μένει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού; Ναι, είναι η απάντηση. Άρα επρόκειτο για αληθινό διορισμό; Όχι, διότι θα έπρεπε να αναφέρεται στη Διαύγεια. Μπορεί να το ανέβασε η Αμαλία Κωστοπούλου για δικούς της λόγους, χωρίς να ισχύει; Θεωρητικά ναι, αλλά αυτό δεν βγάζει κάποιο νόημα. Θα μπορούσαν οι λογαριασμοί της στα social media να έχουν «χακαριστεί»; Ναι, θα μπορούσαν.

    Πιο συγκεκριμένα πηγές ανέφεραν στο Mononews ότι υπήρξε χακάρισμα στους λογαριασμούς της 25χρονης. Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά, η κοπέλα έπεσε θύμα των «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ, «που ψάχνουν εναγωνίως να πλήξουν την κυβέρνηση, μετά την υπόθεση Πέτσα και τις υποκλοπές και τώρα έβαλαν στο στόχαστρο τον Βασίλη Κικίλια μέσω της Αμαλίας».

     το ίχνος από την αναζήτηση στη google
    Το ίχνος από την αναζήτηση στην Google

    Για τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση, η υπόθεση ήταν «βούτυρο στο ψωμί τους». Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, δεν είναι η πρώτη φορά που διορίζονται συγγενείς πολιτικών κάτω από το τραπέζι…

    Ποζάροντας με στυλ
    Ποζάροντας με στυλ

    Το Berkeley, η χλιδάτη ζωή και η μόδα

    Ποια είναι, όμως, η Αμαλία Κωστοπούλου, που όλοι ασχολούνται μαζί της τις τελευταίες ώρες;

    Γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1997. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διακυβέρνηση σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, στο Berkeley της Καλιφόρνια και μένει μόνιμα στις ΗΠΑ. Εργάζεται ως marketing manager στο application IRL.

    Πρόκειται για καλλονή. Και ενώ πολλοί έβλεπαν σε εκείνη ένα μοντέλο, που πληρούσε όλες τις προδιαγραφές, ώστε να κάνει καριέρα στα χνάρια της μητέρας της, εκείνη επέλεξε άλλον δρόμο.

    Παρόλα αυτά λατρεύει τη μόδα και έχει κάνει κάποια περάσματα στο catwalk, ενόσω ήταν μικρότερη, σε επιδείξεις μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη. Η προτίμησή της στη συγκεκριμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια είναι εμφανής, καθώς την επιλέγει σχεδόν κάθε φορά, που έχει να παραστεί σε κάποια σημαντική κοινωνική εκδήλωση.

    Φορώντας φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη
    Φορώντας φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη

    Εκτός από τα ρούχα σχεδιαστών, που επιλέγει στις κοσμικές της εμφανίσεις, έχει αδυναμία στις τσάντες και στα παπούτσια, όπως, άλλωστε, οι περισσότερες κοπέλες της ηλικίας της. Chanel, Valentino και άλλες επιλογές από ελιτίστικα brands την κάνουν να ξεχωρίζει στυλιστικά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι υποτιμά τη λεγόμενη fast fashion, κάθε άλλο.

    Η ζωή της μοιάζει παραμυθένια. Ζει στο Λος Άντζελες, κάνει μια δουλειά που αγαπά, έχει πολλούς φίλους, κάνει υπέροχα ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς, πάει σε λαμπερά πάρτι και φοράει καταπληκτικά ρούχα.

    Η Αμαλία Κωατοπούλου με κόκκινη μάξι τουαλέτα
    Η Αμαλία Κωστοπούλου με κόκκινη μάξι τουαλέτα

    Το σοβαρό τροχαίο

    Όπως πάντα, όμως, δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή κανενός.

    Έχει βιώσει το διαζύγιο των γονιών της, το έχει δει σε πρωτοσέλιδα ουκ ολίγες φορές, ενώ έχει μάθει τα κάθε άλλο παρά κολακευτικά σχόλια για την επαγγελματική πορεία του πατέρα της, που μεσουρανούσε στις εκδόσεις πριν από πολλά χρόνια.

    Το 2020 η κοπέλα έπεσε θύμα πολύ σοβαρού τροχαίου, από το οποίο της πήρε πολύ καιρό να συνέλθει.

    Έκανε τρεις σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις και όλα πήγαν καλά. Ήταν συνοδηγός σε αμάξι, που οδηγούσε ένας φίλος της και έπεσε πάνω τους κάποιος, που παραβίασε το STOP. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, αναποδογύρισε αρκετές φορές. Η αναστάτωση της οικογένειάς της εδώ στην Ελλάδα ήταν – όπως είναι φυσικό – πολύ μεγάλη. Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε πλάι της και τη βοήθησε για όσο καιρό εκείνη νοσηλευόταν, αλλά και μετά στη δύσκολη όσο και επίπονη ανάρρωσή της.

    Η Αμαλία Κωστοπούλου κατεβαίνει τια χιονισμένες πλαγιές
    Η Αμαλία Κωστοπούλου κατεβαίνει τια χιονισμένες πλαγιές

    Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ένα κορίτσι της εποχής της. Μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στη νέα της πατρίδα και συγκεντρώνει πλήθος εγκωμιαστικών μηνυμάτων, αλλά και πολλά σχόλια από τα αδέλφια της και από τη μητέρα της. Με τα αδέλφια της, εξάλλου, Αλεξάνδρα και Μάξιμο, διατηρεί στενούς δεσμούς και είναι εκείνα που πρώτα σχολιάζουν τις αναρτήσεις της, βάζοντας καρδούλες και εκφράζοντας δημόσια λόγια αγάπης για εκείνη.

    Πάντως κάποια στιγμή, πριν από τρία χρόνια, είχε κλείσει προσωρινά τον λογαριασμό της στο Instagram.

    Όπως είχε αναφέρει τότε: «Γενικά ποτέ δεν σπαταλούσα τόσο χρόνο στο Instagram και είχα βάλει σε σίγαση τους περισσότερους λογαριασμούς, που ακολουθώ, γιατί δεν ήθελα να βλέπω περιεχόμενο, που δεν με ενδιαφέρει. Όμως, άρχισα να σκέφτομαι πόσο άσκοπα χρησιμοποιούμε αυτή την εφαρμογή και πως πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου να δω τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Για αυτό αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα. Ήταν μια απίστευτα ανακουφιστική εμπειρία και ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα επέστρεφα ξανά, αν όχι λόγω της δουλειάς μου – την οποία αγαπώ.

    Συνολικά, σας ενθαρρύνω όλους να κάνετε ένα διάλειμμα ακόμη και για μία ημέρα – θα δείτε την διαφορά, πιστέψτε με. Θα το κάνω αυτό μια στο τόσο, ελπίζω να μη σας λείψω πολύ! Έρχονται μεγάλα πράγματα, τα οποία είμαι ενθουσιασμένη να μοιραστώ μαζί σας», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Αμαλία Κωστοπούλου.

    Καλοκαιρινές διακοπές και ισχυροί δεσμοί

    Κάθε χρόνο το καλοκαίρι έρχεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα και περνά χρόνο με την οικογένειά της, που της λείπει πολύ. Επισκέπτονται την Πάτμο, όπου η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί σπίτι, αλλά κάνουν και αλλού διακοπές μαζί, φτιάχνοντας αναμνήσεις.

    Είναι ξετρελαμένη με τον μικρό της αδελφό Παναγιώτη – Αντώνη (μπαμπάς του οποίου είναι ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας) και της αρέσει να παίζει μαζί του και να τον κακομαθαίνει.

    Σε κάποια συνέντευξή της η Τζένη Μπαλατσινού, μιλώντας για τη μητρότητα, είχε αναφέρει σχετικά: «Ο Παναγιώτης Αντώνιος είναι η μασκότ του σπιτιού. Και τώρα, που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ κακομαθημένος».

    Στην εξωτική Αντίγκουα
    Στην εξωτική Αντίγκουα

    Εκτός από την Πάτμο η 25χρονη Αμαλία περνά χρόνο με τον πατέρα της Πέτρο Κωστόπουλο και στη Μύκονο, όπου εκείνος έχει σπίτι.

    Βέβαια δεν κάνει μόνο στην Ελλάδα διακοπές. Φέτος, για παράδειγμα, επισκέφθηκε και το Μονακό, από όπου ανέβαζε stories και φωτογραφίες, κάνοντας τους followers να παραμιλάνε από τις στιλάτες ενδυματολογικές της επιλογές και από τα μέρη που πήγε.

    Πολύ συχνά κάνει διακοπές με σκάφος και απολαμβάνει τη θάλασσα
    Πολύ συχνά κάνει διακοπές με σκάφος και απολαμβάνει τη θάλασσα

    Η αγάπη της για τα σπορ και για τα σκυλιά

    Πολλές φορές στο Instagram η Αμαλία Κωστοπούλου μοιράζεται στιγμιότυπα από το γυμναστήριο που πηγαίνει, αλλά και από τα σπορ, που λατρεύει να κάνει. Μεγαλωμένη με δυο γονείς, που της έμαθαν από νωρίς τη σημασία της άσκησης για την καλή υγεία και για την διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης – και έχοντας την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίξει αυτό το life style – ασκείται πολύ τακτικά και είναι δεινή σκιέρ στο χιόνι, αλλά και στη θάλασσα.

    Η ζωή της στο εξωτερικό μοιάζει εύκολη για όλους όσοι την παρατηρούν απ’έξω. Αλλά έχει και στιγμές μεγάλης μοναξιάς και νόστου.

    «Κολλητός» της είναι ο σκύλος της, τον οποίο υπεραγαπά και τον παίρνει μαζί της σχεδόν όπου πηγαίνει. Τον έχουμε δει σε εστιατόρια, σε διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς, ακόμη και να ταξιδεύει μαζί της σε διακεκριμένη θέση…

    Τον σκύλο της που λατρεύει
    Τον σκύλο της που λατρεύει

    Η στήριξή της στη μητέρα της

    Την εποχή που η μητέρα της διατηρούσε δεσμό με τον Βασίλη Κικίλια και ανακοινώθηκε η είδηση του επικείμενου γάμου τους, η Αμαλία Κωστοπούλου ανέβασε ένα παλιό στιγμιότυπο με τη μαμά της και έγραψε: «Όταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ».

    Με τη μητέρα της είναι πολύ δεμένες και συζητούν για τα πάντα. Είναι σε συνεχή επικοινωνία με βιντεοκλήσεις και λένε τα νέα τους σε καθημερινή βάση.

    Η Τζένη Μπαλατσινού έχει παραδεχτεί ότι σκέφτεται συχνά πότε θα γίνει γιαγιά. Τον περασμένο Μάρτιο στην ιστοσελίδα imommy είχε συγκινηθεί σε συνέντευξή της, μιλώντας για τα παιδιά της.

    Μαζί με τον σκύλο της ταξιδεύει πρώτη θέση στο αεροπλάνο
    Μαζί με τον σκύλο της ταξιδεύει πρώτη θέση στο αεροπλάνο

    Όταν είπε ότι σκέφτεται πότε θα γίνει γιαγιά, ρωτήθηκε «μήπως βιάζεσαι λίγο;», για να απαντήσει «Η Αμαλία είναι 25 ετών».

    Πάντως αυτή η ώρα μάλλον δεν έχει έρθει ακόμη. Δημοσιεύματα, που ήθελαν την 25χρονη Αμαλία να ετοιμάζεται για γάμο πριν από λίγους μήνες, διαψεύστηκαν επισήμως.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπουργείο Τουρισμού: Απολύτως ψευδείς οι αναφορές περί διορισμού της Αμαλίας Κωστοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ