• LIFE&STYLE

    Αλέξης Κούγιας: Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη; Δεν τη γνωρίζω

    • NewsRoom
    Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας, ποινικολόγος/ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Κόντρα ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Αλέξη Κούγια ξέσπασε, μετά από ανάρτησης της παρουσιάστριας και ηθοποιού.

    Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη αναφερόμενη στις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου αναφορικά με τους διεμφυλικούς, σχολίασε, χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο με κλόουν:

    «Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας, με ζουρλαίνει»

    Όταν ο ποινικολόγος κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση, έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, εκείνος αναρωτήθηκε ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

    Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει; Πού έχει εργαστεί; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία, ειλικρινά σας το λέω. Ειλικρινά δεν τη γνωρίζω την κυρία, εύχομαι να είναι μια ωραία κοπέλα», είπε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

    «Ορισμένοι έχουν ‘πεθάνει’ γενικά και βρίσκουν κάτι για να τους ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της».

    «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός;»

    Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών είχε καταγγείλει τον λόγο του Αλέξη Κούγια, χαρακτηρίζοντάς τον «ρατσιστικό» και «τρανσφοβικό». Μάλιστα, σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό», ο γνωστός ποινικολόγος ρώτησε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δε γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο».

    Στη συνέχεια, όταν ο συνεργάτης της εκπομπής ανέφερε τη διεύθυνση του σωματείου, το οποίο βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια».

    Διαβάστε επίσης:

    Ναταλία Γερμανού: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά-Συνατσάκη (video)

    Αθώος δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης

    Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Ενορχηστρωμένη η επίθεση, λέει ο Κούγιας



    ΣΧΟΛΙΑ